Terreurverdachten aangehouden vakantiepark Weert

OM: Weertse terreurcel niet uitgelokt

De verdachten in de zogenoemde Weertse terreurzaak zijn niet uitgelokt, zoals hoofdverdachte Hardi N. beweert.

'Grote ontploffing' voorkomen door arrestaties in Weert

De kunstmest en chemicaliën die zijn aangetroffen bij de zes terreurverdachten die vorig jaar september zijn aangehouden in Arnhem en Weert, waren voldoende om een halve kilo explosieven te maken.

Gevangenis
Limburgse terrorismeverdachte langer vast

De 27-jarige verdachte van terrorisme, die donderdag in Maastricht werd opgepakt, blijft langer vastzitten.

Verdachte van terrorisme opgepakt in Maastricht

Een man die verdacht wordt van terrorisme is donderdagmiddag opgepakt in Maastricht.

Terreurverdachten Weert voor observatie naar PBC

Vijf van de zes mannen die vastzitten op verdenking van het beramen van een jihadistische aanslag, moeten naar het Pieter Baan Centrum (PBC) om daar te worden geobserveerd.

Advocaten trekken zich terug uit grote terrorismezaak

Twee advocaten van het kantoor van Serge Weening hebben zich teruggetrokken uit een grote terrorismezaak. Ze zijn bang dat ze niet meer naar Amerika mogen reizen, wanneer ze vermeende terroristen bijstaan.

Veel politie op de been in Limburg na schietpartij Utrecht

Limburgse moskeeën en andere plekken zijn maandag zichtbaar bewaakt door de politie na de mogelijke terreuraanslag in een Utrechtse tram.

jihadist Mohammed G.
'Maastrichtse jihadist niet meer verdacht van roofmoorden'

De 30-jarige Maastrichtse jihadist Mohamed G. wordt niet langer verdacht van betrokkenheid bij een fataal afgelopen ontvoering in Zuid-Afrika.

Terreurverdachten Weert blijven in de cel

De zes mannen die worden verdacht van het beramen van een aanslag op een festival of ander evenement in Nederland, blijven langer in de cel.

Terreurverdachten Weert hadden festival op oog

De terreurverdachten die eind september bij een vakantiepark in Weert zijn opgepakt, hebben volgens het OM gezocht naar een festival.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten