Terras

Het Terras van het Jaar 2021: dit zijn de finalisten

De vijf kandidaten voor de uitverkiezing van hét terras van Limburg zijn bekend.

Proost, proosten, wijn, terras
Stem op jouw favoriete terras voor Het Terras van het Jaar

Na ruim een half jaar gesloten te zijn geweest, werden dit voorjaar de terrassen vol vreugde heropend. Een mooi moment voor ondernemers, locals én toeristen.

Terras
Het Terras van het Jaar: dit zijn de finalisten

De vijf kandidaten voor de uitverkiezing van hét terras van Limburg zijn bekend.

Terras
Stem op jouw favoriete terras voor Het Terras van het Jaar

Terrassen brengen leven en gezelligheid. Dat bleek maar weer eens toen op 1 juni de horeca haar deuren weer mocht openen en dus ook de terrassen weer konden worden uitgezet.

'Krant steelt terrasverkiezing van Chapeau'

Hoofdredacteur Jo Cortenraedt van glossy Chapeau is verbaasd dat De Limburger zijn idee voor een wedstrijd om het mooiste terras van Limburg heeft gejat.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten