Terras restaurant Blond & Blond opengebroken

Stoep opgebroken: terras Roermond kan niet open

Restaurant Blond & Blond in Roermond kon maar heel even profiteren van de heropening van de terrassen. De gemeente legde deze week de stoep open, voor de aanleg van een kabel.

Edit - centrum venlo
Plassen in pashokje: Venlo baalt van asociale kooptoeristen

Ondernemers in Venlo maken zich zorgen over kooptoeristen die zich misdragen in de binnenstad.

Terrassen (29 apr 2021)
Regenachtig weer houdt terrasdrang op dag twee in toom

De heropende terrassen trokken woensdag veel publiek. Donderdag blijkt dat de zon daar ook een belangrijke rol in speelde. De terrasdrang is bij regenachtig weer toch wat minder.

Terras weer open Heerlen, bier, pils (28 apr 2021)
Geen incidenten bij heropening terrassen

De heropening van de terrassen nadat de horeca vanwege de coronacrisis maandenlang gesloten is gebleven, is woensdag rustig verlopen.

Horeca uitbater Andrew bij zijn lege terras
Maastrichts terras blijft dicht uit respect voor de zorg

Nederlandse horeca-uitbaters mochten woensdag hun terrassen weer openen, maar bij Café Thembi in Maastricht blijft desondanks alles dicht.

IC-verpleegkundige
Video: Een kijkje achter de schermen op de ic in Maastricht

Nederland gaat langzaam van het slot. Maar de ziekenhuizen kijken met spanning toe. Welke invloed hebben de (lichte) versoepelingen op de zorg?

iStock-157591107
Horeca vindt kleine versoepeling van terras 'helemaal niks'

Het plan om de terrassen vanaf volgende week tussen 12:00 een 18:00 uur weer te openen, kan op weinig enthousiasme rekenen bij de Limburgse horeca.

Burgemeester Annemarie Penn-te Strake Maastricht_HD
Penn: 'Bij onveilig gevoel, schiet Fieldlab doel voorbij'

Burgemeester Annemarie Penn-te Strake van Maastricht adviseert haar collega om het coronaproefevenement in Breda uit te stellen. "Het doel van het Fieldlab is om te testen. Als het testen niet per se nodig is en het geeft veel verzet dan is het beter om dit evenement even uit te stellen."

Terrassen Meerssen Markt (29 mei 2020).jpg
Nog geen concrete datum waarop horeca open kan

Het kabinet heeft nog geen concrete datum gegeven waarop de horeca open zou kunnen. Dat meldt branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN) na afloop van overleg met bewindslieden.

Terras Heerlen 1 jun 2020
Horeca: 'Hef coronaregels voor terrassen direct op'

De coronamaatregelen op terrassen moeten onmiddellijk van de baan. Daarvoor pleit Koninklijke Horeca Nederland (KHN).

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten