Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Terrasmeubilair in brandend bedrijfspand, veel rookschade

Geplaatst opvrijdag 13 april 2018 - 21:59

In een bedrijfspand in Sittard heeft vrijdagavond brand gewoed.

Het vuur brak rond 21:30 uur uit in het pand aan de Economiestraat. Omdat er sprake was van behoorlijke rookontwikkeling, werd de omgeving afgezet.

Stalen deur
Brandweermannen moesten even moeite doen om binnen te komen. Nadat een gat was gemaakt in een stalen deur, lukte het de spuitgasten om binnen te komen. De vuurhaard bleek uiteindelijk beperkt te zijn, maar toch is er behoorlijke schade in het pand. Dat komt door de vele rook en het bluswater.

Restaurants
Volgens de eigenaar van het pand is er voornamelijk terrasmeubilair opgeslagen in het pand, omdat de eigenaar vier restaurants heeft. De spullen hebben wel schade opgelopen, maar volgens de eigenaar levert dat bij zijn restaurants niet direct problemen op.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen