Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Terrasmeubilair in brandend bedrijfspand, veel rookschade

Geplaatst opvrijdag 13 april 2018 - 21:59

In een bedrijfspand in Sittard heeft vrijdagavond brand gewoed.

Het vuur brak rond 21:30 uur uit in het pand aan de Economiestraat. Omdat er sprake was van behoorlijke rookontwikkeling, werd de omgeving afgezet.

Stalen deur
Brandweermannen moesten even moeite doen om binnen te komen. Nadat een gat was gemaakt in een stalen deur, lukte het de spuitgasten om binnen te komen. De vuurhaard bleek uiteindelijk beperkt te zijn, maar toch is er behoorlijke schade in het pand. Dat komt door de vele rook en het bluswater.

Restaurants
Volgens de eigenaar van het pand is er voornamelijk terrasmeubilair opgeslagen in het pand, omdat de eigenaar vier restaurants heeft. De spullen hebben wel schade opgelopen, maar volgens de eigenaar levert dat bij zijn restaurants niet direct problemen op.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen