Politie nacht_HD

Drietal opgepakt na mishandeling op terras in Maastricht

Twee mannen die vrijdagavond rustig op een terras in Maastricht zaten, werden plotseling mishandeld door drie mannen die langs kwamen lopen.

Terras Heerlen 1 jun 2020
Grote terrassen Heerlen blijven tot 1 april

De verruimde terrassen in Heerlen mogen tot 1 april blijven staan.

Terrassen Maastricht
Extra terrassen Maastricht mogen langer blijven

De tijdelijke terrassen die vanwege de coronacrisis in het centrum van Maastricht zijn verrezen, mogen langer blijven staan.

Terras
Langer uitgebreide terrassen in Roermond

Horecaondernemers in Roermond mogen tot 1 november hun uitgebriede terrassen laten staan. In eerste instantie mocht dat tot 1 september.

Terras Heerlen 1 jun 2020
Ruimere terrassen: een blijvertje of niet?

Horeca-ondernemers zijn er blij mee en de gasten ook, de extra ruime terrassen om wat verloren omzet door de eerdere Corona-sluiting goed te maken. Maar dat betekent niet dat die grotere terrassen ook volgend seizoen weer terugkeren.

Man opgepakt na oprijden terras Gennep (3 juni 2020)
Terrasdrama Gennep mogelijk mislukte aanslag op ex-vriendin

De 19-jarige automobilist uit Ottersum die op 3 juni een terras op reed in Gennep en daarbij zes mensen verwondde, deed dat mogelijk moedwillig. Dat is althans een scenario dat het Openbaar Ministerie onderzoekt.

Winnaar terras van het jaar Kasteel Limbricht
Dit is de winnaar van het Terras van het Jaar

Kasteel Limbricht heeft de publieksprijs van hét beste Limburgse terras van 2020 gewonnen.

Terras
Het Terras van het Jaar: dit zijn de finalisten

De vijf kandidaten voor de uitverkiezing van hét terras van Limburg zijn bekend.

Terras
Stem op jouw favoriete terras voor Het Terras van het Jaar

Terrassen brengen leven en gezelligheid. Dat bleek maar weer eens toen op 1 juni de horeca haar deuren weer mocht openen en dus ook de terrassen weer konden worden uitgezet.

Stadsherberg Gennep - ongeval terras - 4 jun 2020
'Inzittenden auto gebruikten lachgas voor botsing op terras'

Volgens meerdere getuigen gebruikten de drie inzittenden van de auto lachgas voordat ze woensdagavond inreden op een terras in Gennep. Bij het ongeluk raakten zes mensen gewond. Eén van hen werd in het ziekenhuis behandeld.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten