Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Terpstra wint Profspektakel Buchten nipt van Teunissen

Geplaatst opvrijdag 15 juni 2018 - 17:54

Wielrenner Niki Terpstra heeft met een klein verschil de sprint tijdens het Profspektakel Buchten gewonnen.

De wielrenner wist de winst op het nippertje uit de handen van Limburger Mike Teunissen te houden.

Blikvanger
Na het afhaken van de Ster ZLM Toer koos het wielercomité in Buchten voor een profcriterium. Niki Terpstra was als winnaar van de Ronde van Vlaanderen de grote blikvanger van het lokale rondje rond de kerk.

Video: L1/1Limburg

Belangstelling
Mike Teunissen, die dus als tweede over de finish kwam, rijdt een opvallend sterk seizoen. Door zijn prestaties staat de wielrenner uit Ysselsteyn in de belangstelling van verschillende wielerploegen. "Ik krijg waarschijnlijk nooit meer zoveel geïnteresseerde wielerploegen als nu."

Foto: L1/ Edwin Vossen

Wielertoekomst
Teunissen wilde in Buchten nog niets zeggen over zijn wielertoekomst. Zijn contract bij Sunweb loopt af. De ploeg Bahrain Merida zou zich gemeld hebben, maar daar wilde hij nog niets over kwijt.

Voorzitter Frans Hoedemakers liet vrijdag weten dat hij uiterlijk voor 1 november van Ster ZLM wil horen of de profwedstrijd in 2019 wél doorgaat.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen