Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Terpstra wint Profspektakel Buchten nipt van Teunissen

Geplaatst opvrijdag 15 juni 2018 - 17:54

Wielrenner Niki Terpstra heeft met een klein verschil de sprint tijdens het Profspektakel Buchten gewonnen.

De wielrenner wist de winst op het nippertje uit de handen van Limburger Mike Teunissen te houden.

Blikvanger
Na het afhaken van de Ster ZLM Toer koos het wielercomité in Buchten voor een profcriterium. Niki Terpstra was als winnaar van de Ronde van Vlaanderen de grote blikvanger van het lokale rondje rond de kerk.

Video: L1/1Limburg

Belangstelling
Mike Teunissen, die dus als tweede over de finish kwam, rijdt een opvallend sterk seizoen. Door zijn prestaties staat de wielrenner uit Ysselsteyn in de belangstelling van verschillende wielerploegen. "Ik krijg waarschijnlijk nooit meer zoveel geïnteresseerde wielerploegen als nu."

Foto: L1/ Edwin Vossen

Wielertoekomst
Teunissen wilde in Buchten nog niets zeggen over zijn wielertoekomst. Zijn contract bij Sunweb loopt af. De ploeg Bahrain Merida zou zich gemeld hebben, maar daar wilde hij nog niets over kwijt.

Voorzitter Frans Hoedemakers liet vrijdag weten dat hij uiterlijk voor 1 november van Ster ZLM wil horen of de profwedstrijd in 2019 wél doorgaat.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
50 jaar Thielen - De ogen van de meester

In het Limburgs Museum is tot en met 5 mei 2019 de unieke overzichtstentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester' te zien. Evert Thielen (Venlo, 1954) maakt kunst die je overrompelt: gigantische schilderijen waar jarenlang aan is gewerkt. Nooit eerder was er zoveel werk van deze bekende en gewaardeerde kunstenaar op één plek te zien.

Ontdek hier de tentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester'
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen