Gevangenis Ter Peel

Corona in vrouwengevangenis: 40 vrouwen in quarantaine

Een gevangene van de vrouwengevangenis in Ter Peel is besmet met het coronavirus. Uit voorzorg zijn veertig medegevangenen van de bajes in Evertsoord in quarantaine geplaatst.

Gevangenis cel PI bajes Sittard
Twee gevangenen voortvluchtig na proefverlof

Twee gevangenen die vastzaten in Limburgse gevangenissen zijn momenteel voortvluchtig. Ze zagen hun kans schoon tijdens hun verlof. Een speciaal politieteam moet beide veroordeelde criminelen zien te vinden.

IMG_3411
Emoties lopen hoog op in gevangenis tijdens coronacrisis

De vrouwelijke gevangenen van Ter Peel in Evertsoord krijgen vanwege de coronacrisis geen bezoek en mogen ook niet op verlof. Dat leidt soms tot hevige emoties binnen de gevangenismuren.

Yvo Boelhouwers gevangenis Roermond Ter Peel directeur
Gevangenisdirecteur vertrekt na tien jaar uit Roermond

Na tien jaar vertrekt directeur Yvo Boelhouwers bij PI Zuid-Oost, waar de gevangenissen in Roermond en Ter Peel onder vallen. Hij wordt op 1 juni opgevolgd door Arend de Korte.

ANP-316614017
Tijdelijk 24 plaatsen voor jongeren in gevangenis Ter Peel

In de vrouwengevangenis Ter Peel in Evertsoord worden tijdelijk 24 plaatsen gereserveerd voor jongvolwassen gevangenen.

Gedetineerden trainen pups in gevangenis

Gedetineerden zijn vaak eenzaam. De stichting Dutch Cell Dogs wil daar iets aan doen door hen puppy's te laten trainen.

Kledingbank voor gevangen vrouwen Ter Peel

In penitentaire inrichting Ter Peel is een kledingbank geopend. Dames die in de vrouwengevangenis in Evertsoord zitten kunnen daar gratis kleding krijgen die gedoneerd is.

Actrice Birgit Schuurman in vrouwengevangenis Ter Peel

Acteurs Birgit Schuurman, Kenneth Herdigein en Poal Cairo treden vrijdag op voor gedetineerden en medewerkers van de vrouwengevangenis Ter Peel in Evertsoord.

Ter Peel en Helmond Sport helpen gevangenen aan een baan

Gevangenis Ter Peel in Evertsoord gaat samen met Helmond Sport proberen gedetineerden weer aan een baan te helpen.

Nieuwe zaak tegen kofferbakmoordenaar van start

De nieuwe zaak tegen 'kofferbakmoordenaar' Issam T. is vrijdag van start gegaan. In januari vorig jaar zat Issam in gevangenis Ter Peel in Evertsoord, toen hij zijn weekendverlof zou hebben gebruikt om opnieuw het slechte pad op te gaan.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten