Overslaan en naar de inhoud gaan

Tentenbouwer Neptunus wint Limburg Export Award

Geplaatst opwoensdag 8 november 2017 - 18:23

Neptunus uit Kessel is de winnaar van de Limburg Export Award 2017.

De winnaar werd woensdagavond bekendgemaakt tijdens een live-uitzending op L1. Het bedrijf liet in de finale Hotraco uit Hegelsom en Numidia uit Herten achter zich.

Tijdelijke supermarkt
Neptunus verhuurt al tachtig jaar tijdelijke accommodaties voor evenementen en demontabele gebouwen. Die worden bijvoorbeeld gebruikt voor een tijdelijke supermarkt of sporthal.

Foto: Neptunus

Olympische Spelen
De tentenbouwer leverde onder meer paviljoens voor de NAVO-top in Brussel dit jaar en voor de Olympische Spelen in Londen in 2012. Ook op veel andere grote evenementen is het bedrijf actief.

Familiebedrijf
Het familiebedrijf werd in 1937 opgericht en ging eind jaren '70 ook de landsgrenzen over. Inmiddels komt meer dan zestig procent van de opdrachten uit het buitenland.

Neptunus is actief in 21 landen. Er werken 257 mensen.

Lees ook: Drie bedrijven in finale van Limburg Export Award

De winnaar krijgt 10.000 euro en een kunstwerk van de Roermondse kunstenaar Dick van Wijk.

Export
De Limburg Export Award is een initiatief van de Export Sociëteit Limburg. De wedstrijd is bedoeld voor bedrijven die hun producten exporteren.

Lees alles over de Limburg Export Award op L1.nl.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen