Overslaan en naar de inhoud gaan

Tent niet veilig: première circus in Heerlen uitgesteld

Geplaatst opdonderdag 14 september 2017 - 14:13

Circus Freiwald, dat zijn tent heeft opgeslagen in Heerlen, heeft vanwege het slechte weer de openingsvoorstelling van donderdagavond uitgesteld

Het circus heeft dat besloten in overleg met de gemeente Heerlen en de veiligheidsdiensten. De tent voldoet niet aan de veiligheidsvoorwaarden die vereist zijn bij harde wind. Circus Freiwald is neergestreken aan de Unolaan in Heerlen.

Het circus is op dit moment de tent en omliggende wagens extra aan het verankeren, maar dat kost tijd. De première is daarom noodgedwongen verplaatst naar vrijdagmiddag om 17:00 uur. Kaarten voor de openingsvoorstelling blijven geldig.

Onverantwoord
De directie van het circus staat achter het besluit van de gemeente en noemt het
onverantwoord om op te treden als de veiligheid niet 100% is gegarandeerd.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen