Overslaan en naar de inhoud gaan

Tennisster Schuurs naar halve finales WTA Finals

Geplaatst opvrijdag 1 november 2019 - 19:59

Tennisster Demi Schuurs uit Nieuwstadt heeft bij de WTA Finals in Shenzhen de halve finale bereikt in het dubbelspel.

De Limburgse was samen met de Duitse Anna-Lena Grönefeld in haar derde groepsduel te sterk voor Hao-Ching en Latisha Chan uit Taiwan.

Twee sets
De partij werd in twee sets beslist, 6-2 6-4. Voor Schuurs en haar partner, als achtste geplaatst, was het de tweede zege.

Laatste vier
In hun eerste groepsduel hadden de twee het als eerste geplaatste duo Sabalenka/Mertens verrast. Daarna verloren ze van de Française Kristina Mladenovic en Timea Babos uit Hongarije, die inmiddels ook de laatste vier hebben bereikt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen