Overslaan en naar de inhoud gaan

Tennisster Demi Schuurs uitgeschakeld in Tokio na thriller

Geplaatst opmaandag 26 juli 2021 - 9:12

Het is Demi Schuurs uit Maastricht en Kiki Bertens niet gelukt de kwartfinales te bereiken van het dubbelspel in Tokio.

Het als derde geplaatste koppel verloor in de tweede ronde met 6-2, 3-6 en 10-7 van de Russinnen Veronika Koedermetova en Jelena Vesnina.

Debuut
Bertens en Schuurs, die zondagavond nog een knappe zege boekten op de Franse combinatie Kristina Mladenovic/Caroline Garcia, deden voor het eerst als duo mee aan de Spelen. Bertens was ook van de partij op de Spelen van Rio de Janeiro in 2016, Schuurs maakte haar debuut.

Gemengd dubbel
Bertens en Schuurs zouden beiden hun opwachting maken in het gemengd dubbelspel, maar na de positieve coronatest van Jean-Julien Rojer is het voor de Nederlandse tennisafvaardiging onduidelijk hoe de komende dagen eruit zien. De koppels zouden pas dinsdag bepaald worden.

Omdat Rojer zich heeft teruggetrokken, is alleen Wesley Koolhof nog beschikbaar voor het gemengd dubbelspel.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen