Schroder Vink

Sam Schröder wint dubbel op French Riviera

Rolstoeltennisser Sam Schröder heeft de dubbelspeltitel op de French Riviera gewonnen. De huidige Paralympische kampioenen werden in de finale verslagen.

Schuurs en Nicole winnend
Demi Schuurs wint WTA-toernooi in Charleston

Demi Schuurs heeft samen met haar dubbelpartner Nicole Melichar de finale van het WTA-toernooi van Charleston gewonnen.

Schuurs en Milichar
Demi Schuurs naar finale in Charleston

Demi Schuurs heeft samen met haar dubbelpartner Nicole Melichar de finale van het WTA-toernooi van Charleston behaald.

Schuurs en Milichar
Demi Schuurs uitgeschakeld in Miami

Demi Schuurs en haar Amerikaanse dubbelpartner Nicole Melichar hebben de tweede ronde van het WTA vrouwendubbeltoernooi van Miami niet overleefd.

Schuurs en Melichar
Demi Schuurs uitgeschakeld in Dubai

Demi Schuurs is er niet in geslaagd om met haar tennispartner Nicole Melichar de halve finale van het WTA-dubbeltoernooi in Dubai te behalen.

Demi Schuurs
Demi Schuurs pakt WTA-titel in Qatar

Demi Schuurs heeft de finale van het WTA-dubbeltoernooi in Doha gewonnen. De tennisster uit Nieuwstadt schrijft hiermee samen met haar dubbelpartner Nicole Melichar de Qatar Open op haar naam.

Sam Schroder met dubbelpartner Melbourne 2021 recht
Schröder haalt finale in Melbourne

Rolstoeltennisser Sam Schröder heeft zich in het dubbelspel op het Victorian Wheelchair Open voor de finale geplaatst.

Demi Schuurs tennis
Schuurs door naar halve finale WTA Melbourne

Tennisster Demi Schuurs is er in geslaagd om de halve finale in het dubbelspel van het WTA-toernooi in Melbourne te bereiken.

Sam schroder schröder rolstoeltennisser (7 aug 2020)
Sam Schröder wil in spelersraad rolstoeltennis

Rolstoeltennisser Sam Schröder heeft zich kandidaat gesteld om plaats te nemen in de spelersraad van het internationale rolstoeltennis.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten