Schuurs en Nicole winnend

Demi Schuurs wint WTA-toernooi in Charleston

Demi Schuurs heeft samen met haar dubbelpartner Nicole Melichar de finale van het WTA-toernooi van Charleston gewonnen.

Schuurs en Milichar
Demi Schuurs naar finale in Charleston

Demi Schuurs heeft samen met haar dubbelpartner Nicole Melichar de finale van het WTA-toernooi van Charleston behaald.

Schuurs en Milichar
Demi Schuurs uitgeschakeld in Miami

Demi Schuurs en haar Amerikaanse dubbelpartner Nicole Melichar hebben de tweede ronde van het WTA vrouwendubbeltoernooi van Miami niet overleefd.

Schuurs en Melichar
Demi Schuurs uitgeschakeld in Dubai

Demi Schuurs is er niet in geslaagd om met haar tennispartner Nicole Melichar de halve finale van het WTA-dubbeltoernooi in Dubai te behalen.

Demi Schuurs
Demi Schuurs pakt WTA-titel in Qatar

Demi Schuurs heeft de finale van het WTA-dubbeltoernooi in Doha gewonnen. De tennisster uit Nieuwstadt schrijft hiermee samen met haar dubbelpartner Nicole Melichar de Qatar Open op haar naam.

Sam Schroder met dubbelpartner Melbourne 2021 recht
Schröder haalt finale in Melbourne

Rolstoeltennisser Sam Schröder heeft zich in het dubbelspel op het Victorian Wheelchair Open voor de finale geplaatst.

Demi Schuurs tennis
Schuurs door naar halve finale WTA Melbourne

Tennisster Demi Schuurs is er in geslaagd om de halve finale in het dubbelspel van het WTA-toernooi in Melbourne te bereiken.

Sam schroder schröder rolstoeltennisser (7 aug 2020)
Sam Schröder wil in spelersraad rolstoeltennis

Rolstoeltennisser Sam Schröder heeft zich kandidaat gesteld om plaats te nemen in de spelersraad van het internationale rolstoeltennis.

Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane