Overslaan en naar de inhoud gaan

Tennishal Kerkrade dicht na nachtelijke brand

Geplaatst opvrijdag 14 juni 2019 - 10:34

Bij Parkstad Sportcentrum in Kerkrade heeft in de nacht van donderdag op vrijdag korte tijd brand gewoed.

Iets na half twee rukte de brandweer uit naar het tenniscomplex aan de Tunnelweg.

Ventilatieschacht
Volgens een woordvoerder van de brandweer is de brand ontstaan in een ventilatieschacht. "Maar die was weer snel onder controle", vult de zegsman aan.

Geschrokken
De exploitant van de tennishal, Thom Crombach, zegt heftig geschrokken te zijn. "Verder heb ik ook nog geen flauw idee van de schade, want ik mag het terrein niet op."

Video: Track '88

Gesloten
Vanwege de brand is de tennishal tot nader bericht gesloten, laat het bedrijf via Facebook weten. "Ik hoop snel weer open te kunnen", zegt exploitant Crombach. Parkstad Sportcentrum telt zes binnen- en zes buitenbanen.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen