Overslaan en naar de inhoud gaan

Tenniscentrum Belfeld gaat in rook op

Geplaatst opmaandag 6 april 2015 - 1:35

In de nacht van zondag op maandag is een zeer grote brand uitgebroken in tenniscentrum De Poelder in Belfeld. Het gebouw, gelegen aan Beekweg 7, wordt als verloren beschouwd.

Volgens een woordvoerder van de brandweer is het pand volledig ingestort. De brandweerlieden hadden het vuur binnen enkele uren onder controle. Het nablussen duurt tot in de vroege maandagochtend.

Rook
Bij de brand kwam veel rook vrij en waaide richting buitengebied en snelweg. Er is geen gevaarlijke stof vrijgekomen bij de brand, zegt een voorlichter van de brandweer.

De vlammen sloegen tientallen meters hoog uit het pand. De brandweer was massaal uitgerukt om het vuur te bestrijden.

Manege gered
De hulpdiensten wisten te voorkomen dat de brand oversloeg naar een nabijgelegen manege.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Oorzaak verwoestende brand Belfeld nog onduidelijk
Schuur brandt uit in Belfeld
Scooter brandt volledig uit in Belfeld
Auto's verwoest door brand in Belfeld en Venray
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen