Overslaan en naar de inhoud gaan

Tenniscentrum Belfeld gaat in rook op

Geplaatst opmaandag 6 april 2015 - 1:35

In de nacht van zondag op maandag is een zeer grote brand uitgebroken in tenniscentrum De Poelder in Belfeld. Het gebouw, gelegen aan Beekweg 7, wordt als verloren beschouwd.

Volgens een woordvoerder van de brandweer is het pand volledig ingestort. De brandweerlieden hadden het vuur binnen enkele uren onder controle. Het nablussen duurt tot in de vroege maandagochtend.

Rook
Bij de brand kwam veel rook vrij en waaide richting buitengebied en snelweg. Er is geen gevaarlijke stof vrijgekomen bij de brand, zegt een voorlichter van de brandweer.

De vlammen sloegen tientallen meters hoog uit het pand. De brandweer was massaal uitgerukt om het vuur te bestrijden.

Manege gered
De hulpdiensten wisten te voorkomen dat de brand oversloeg naar een nabijgelegen manege.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Oorzaak verwoestende brand Belfeld nog onduidelijk
Schuur brandt uit in Belfeld
Scooter brandt volledig uit in Belfeld
Auto's verwoest door brand in Belfeld en Venray
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen