Demi Schuurs (23 dec 2020)

Schuurs en Melichar uitgeschakeld in Rome

Demi Schuurs en Nicole Melichar zijn in Rome in de achtste finale van het WTA-tennistoernooi uitgeschakeld.

ANP-431134360 NIET HERGEBRUIKEn
Schuurs en Dabrowski verliezen finale Madrid Open

Demi Schuurs en Gabriela Dabrowski zijn er niet in geslaagd de finale van het WTA-toernooi in Madrid te winnen. Zij verloren in de eindstrijd met 4-6 en 3-6 van Barbora Krejcikova en Katerina Siniakova.

demi schuurs 2
Demi Schuurs met Dabrowski naar finale in Madrid

Tennisster Demi Schuurs heeft met haar dubbelpartner Gabriela Dabrowski uit Canada de finale bereikt van het graveltoernooi van Madrid.

demi schuurs 2
Schuurs en Dabrowski naar volgende ronde in Madrid

Demi Schuurs en Gabriela Dabrowski hebben de achtste finale bereikt van het WTA-toernooi in Madrid.

demi schuurs 2
Schuurs wil punten sprokkelen voor Tokio

Demi Schuurs wil tijdens de toernooien in Madrid en Rome een grote stap zetten richting Tokio. De dubbelspecialist moet één plaats stijgen op de wereldranglijst om zich direct te plaatsen.

Demi Schuurs
Schuurs en Rus bezorgen Oranje tennisvrouwen zege op China

Demi Schuurs en Arantxa Rus hebben Nederland de overwinning bezorgd in de landenontmoeting met China.

Demi Schuurs
Nederlandse tennisvrouwen gelijk tegen China

De Nederlandse tennisvrouwen staan na twee partijen in de landenontmoeting met China in de play offs van de Billie Jean King Cup met 1-1 gelijk.

Demi Schuurs
Gevaccineerde Schuurs bedankt voor 'mooi aanbod'

Sporters die naar de Olympische Spelen gaan, komen eerder dan aanvankelijk de bedoeling was in aanmerking voor een vaccin tegen het coronavirus. Tennisster Demi Schuurs is te spreken over het plan.

Demi Schuurs
Tennisster Schuurs in dubbelspel Dubai te sterk voor Bertens

Tennisster Demi Schuurs uit Nieuwstadt heeft haar landgenote Kiki Bertens in de tweede ronde van het WTA-toernooi van Dubai in het dubbelspel uitgeschakeld.

Demi Schuurs
Demi Schuurs via tiebreak naar finale Doha

Tennisster Demi Schuurs uit Nieuwstadt en dubbelpartner Nicole Melichar hebben zich donderdag geplaatst voor de finale van het WTA500-toernooi van Doha.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie