Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Ten Hag bekeek na 'Mirakel van Madrid' al beelden Fortuna

Geplaatst opvrijdag 8 maart 2019 - 14:41

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft na de overwinning op Real Madrid in de Champions League op de terugweg in het vliegtuig al naar beelden van Fortuna gekeken. Ajax voetbalt zondag namelijk tegen de Sittardenaren.

"Ik ben niet iemand die dagenlang aan het genieten is of in de euforie zit, ik heb dat niet zo nodig", zei Ten Hag vrijdag volgens De Telegraaf op een persconferentie. "De spelers mogen daar wat meer tijd voor nemen, vandaag moeten ze uit de euforie zijn."

'Week van groot belang'
Over het historisch duel tegen Real Madrid zegt hij volgens Ajax Showtime dat hij nog niet alle beelden heeft teruggekeken. "Vanwege een gebrek aan tijd en de blik op Fortuna Sittard heb ik de wedstrijd nog niet in zijn geheel teruggekeken. We hebben veel Engelse weken en nu komt er ook een week van groot belang aan." Ajax won in Madrid met 4-1. De wedstrijd wordt ook wel het 'Mirakel van Madrid' genoemd.

Zondag om 16:45 uur begint Ajax - Fortuna Sittard in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1

Meest gelezen