Overslaan en naar de inhoud gaan

Ten Dam, Hofland en Teunissen in Volta Limburg Classic

Geplaatst opwoensdag 11 maart 2015 - 11:10

LottoNL-Jumbo-ploegleider Frans Maassen heeft de selectie voor de Volta Limburg Classic bekendgemaakt. Moreno Hofland, vorig jaar winnaar, is dit jaar opnieuw kopman bij de Nederlandse World Tour-ploeg.

Verder staan Maastrichtenaar Laurens ten Dam, Steven Kruijswijk, Limburger Mike Teunissen, Bert-Jan Lindeman, Barry Markus, Martijn Keizer en de Belg Tom Van Asbroeck op 4 april aan de start in Eijsden.

BMC
Eerder deze week maakte de organisatie van de Limburgse wielerklassieker de deelname van World Tour-ploeg BMC bekend. De kans dat oud-wereldkampioen Philippe Gilbert aan de start staat, is klein aangezien een dag later de Ronde van Vlaanderen wordt verreden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Mike Teunissen Lotto
Mike Teunissen kijkt uit naar debuut: 'Droom die uitkomt'
Laurens ten Dam keert terug in peloton
Eerste prijs voor ploeg van Mike Teunissen
Laurens ten Dam in Tourselectie LottoNL-Jumbo
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen