Overslaan en naar de inhoud gaan

Temptation-verleider Jay houdt liefdesleven bij in 'seksboekje'

Geplaatst opvrijdag 6 juli 2018 - 19:56

Temptation Island-verleider Jay Francis (24) uit Sittard heeft een 'seksboekje' waarin hij bijhoudt met hoeveel dames hij de lakens heeft gedeeld.

Dat zegt de goedlachse spierbundel tegen Olcay Gulsen bij Temptation Gossip, een programma waar over het populaire programma wordt gepraat.

Liefdesleven
De mediapersoonlijkheid en modeontwerpster wil graag weten hoeveel vrouwen hij het hof heeft gemaakt. De breedgeschouderde hunk wil echter niks kwijt over zijn liefdesleven. "Of weet je het niet meer?", vraagt de presentatrice. De Sittardenaar antwoordt vervolgens dat hij alles netjes heeft genoteerd.

Seksboekje
​"Ik wil wel van mezelf weten hoeveel ik er heb gehad", zegt de Temptation-verleider. En dat houdt hij naar eigen zeggen allemaal netjes bij in een seksboekje. "Een boekje, ja. Zoals een agenda. En daar schrijf je dan de naam op met wie je seksuele interactie hebt gehad."

Gulsen probeert dan nog één keer te vissen naar het aantal dames, maar Jay wil alleen maar kwijt dat hij tot dusver één pagina van zijn boekje heeft gevuld.

Relatietest
De Sittardenaar is één van de verleiders in het immens populaire Temptation Island VIPS. Hij is niet de enige Limburger die schittert in het programma. Ook Tari-Ann Verburgt (25) uit Maastricht probeert bekende Nederlanders te verleiden bij de ultieme relatietest.

Lees ook: Jay en Tari-Ann gaan 'bekende Nederlanders' verleiden

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen