Overslaan en naar de inhoud gaan

Temptation Island-verleider maakt debuut als comedian

Geplaatst opwoensdag 27 maart 2019 - 21:45

De 25-jarige Jay Francis uit Sittard heeft zijn debuut gemaakt als comedian. Dat deed hij, als we de ervaren cabaretier Roué Verveer moeten geloven, uitstekend.

In een filmpje op de Instagram-pagina van Francis blikken de twee terug op het succesvolle debuut. "Coach Roué Verveer is trots", schrijft de Sittardenaar bij de video.

Lees ook: Temptation-verleider Jay wil naast vrouwen ook hit scoren

Scoren bij debuut
"Je weet niet wat hij heeft gedaan vanavond", begint Verveer. "Hij heeft voor het eerst opgetreden, hij heeft gerockt. Ik vond jou heel goed", zegt de ervaren rot tegen Francis. "Het was als een voetballer die invalt en scoort in zijn debuutwedstrijd." Zijn Sittardse 'collega' voegt daar aan toe dat hij met een omhaal heeft gescoord. "Nee, het was een intikker", countert Verveer lachend.

Duizendpoot Jay
Humor is overigens geen nieuw terrein voor Francis. Hij maakt al jaren filmpjes met een grappige ondertoon, die hij op zijn sociale kanalen plaatst. Mensen die graag televisieprogramma Temptation Island kijken, kennen hem echter ook als verleider. Daarnaast stortte de twintiger zich op de muziek. Hij bracht verschillende nummers uit, die in totaal door bijna 900.000 mensen zijn gedraaid op streamingdienst Spotify.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
1Limburg Facebook Algoritme wijziging
Uitgelicht
1Limburg op Facebook blijven zien

Facebook heeft een algoritme-wijziging aangekondigd. Daardoor kan het zijn dat je minder Facebook-berichten van 1Limburg op je tijdlijn gaat zien. Door een kleine handeling op Facebook te verrichten kun je dit voorkomen. We leggen dit kort uit in een artikel. Klik op de link om naar het artikel te gaan.

Bekijk de instructie
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen