Overslaan en naar de inhoud gaan

Temptation Island-verleider maakt debuut als comedian

Geplaatst opwoensdag 27 maart 2019 - 21:45

De 25-jarige Jay Francis uit Sittard heeft zijn debuut gemaakt als comedian. Dat deed hij, als we de ervaren cabaretier Roué Verveer moeten geloven, uitstekend.

In een filmpje op de Instagram-pagina van Francis blikken de twee terug op het succesvolle debuut. "Coach Roué Verveer is trots", schrijft de Sittardenaar bij de video.

Lees ook: Temptation-verleider Jay wil naast vrouwen ook hit scoren

Scoren bij debuut
"Je weet niet wat hij heeft gedaan vanavond", begint Verveer. "Hij heeft voor het eerst opgetreden, hij heeft gerockt. Ik vond jou heel goed", zegt de ervaren rot tegen Francis. "Het was als een voetballer die invalt en scoort in zijn debuutwedstrijd." Zijn Sittardse 'collega' voegt daar aan toe dat hij met een omhaal heeft gescoord. "Nee, het was een intikker", countert Verveer lachend.

Duizendpoot Jay
Humor is overigens geen nieuw terrein voor Francis. Hij maakt al jaren filmpjes met een grappige ondertoon, die hij op zijn sociale kanalen plaatst. Mensen die graag televisieprogramma Temptation Island kijken, kennen hem echter ook als verleider. Daarnaast stortte de twintiger zich op de muziek. Hij bracht verschillende nummers uit, die in totaal door bijna 900.000 mensen zijn gedraaid op streamingdienst Spotify.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
1Limburg Facebook Algoritme wijziging
Uitgelicht
1Limburg op Facebook blijven zien

Facebook heeft een algoritme-wijziging aangekondigd. Daardoor kan het zijn dat je minder Facebook-berichten van 1Limburg op je tijdlijn gaat zien. Door een kleine handeling op Facebook te verrichten kun je dit voorkomen. We leggen dit kort uit in een artikel. Klik op de link om naar het artikel te gaan.

Bekijk de instructie
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen