Gianni en Melissa uit Weert doen mee aan Temptation Island

Weerts koppel uit Temptation Island ouders geworden

Gianni en Melissa, het Weerter koppel dat hun relatie testte in het tv-programma Temptation Island, zijn donderdag ouders geworden van een zoon.

Gianni en Melissa uit Weert doen mee aan Temptation Island
Weerts koppel uit Temptation Island verwacht eerste kindje

Het Weerter koppel Gianni en Melissa uit Temptation Island verwacht hun eerste kindje.

Gianni en Melissa uit Weert doen mee aan Temptation Island
Betrapt op smokkelwaar: Weerts koppel uit realityshow gezet

Het Weerter koppel dat hun relatie test in het tv-programma Temptation Island, is uit het programma gezet.

Verleiders Temptation Island 2020)
Twee Limburgers als verleiders naar Temptation Island

De 23-jarige Joris uit Blerick en de 25-jarige Daan uit Panningen gaan als verleiders naar het populaire tv-programma Temptation Island.

Gianni en Melissa uit Weert doen mee aan Temptation Island
Weerts koppel gaat relatie testen in Temptation Island

Gianni en Melissa uit Weert gaan dit jaar op Temptation Island kijken hoe sterk hun relatie is.

Vuurzee op Ibiza: Heerlense realityster vluchtte voor leven

De Heerlense realityster Yasmin Karssing (25) heeft naar eigen zeggen de dood in de ogen gekeken. Ze is op vakantie op het populaire Spaanse eiland Ibiza en was aanwezig toen er een enorme brand uitbrak.

Heerlense heeft geen spijt van Temptation Island-avontuur

De Heerlense actrice Yasmin Karssing (25) heeft geen spijt van haar deelname aan Temptation Island. Dat ze met haar vriend Thomas naar Thailand reisde voor een bijzondere beproeving, heeft haar naar eigen zeggen alleen maar sterker gemaakt.

Temptation-verleider Jay wil naast vrouwen ook hit scoren

Waar Jay Francis uit Sittard in het populaire programma Temptation Island de vrouwen met zijn charmes probeert te verleiden, gaat hij dat nu ook met zijn muzikale talent proberen.

Temptation-verleider Jay houdt liefdesleven bij in 'seksboekje'

Temptation Island-verleider Jay Francis (24) uit Sittard heeft een 'seksboekje' waarin hij bijhoudt met hoeveel dames hij de lakens heeft gedeeld.

Jay en Tari-Ann gaan 'bekende Nederlanders' verleiden

Het razendpopulaire televisieprogramma Temptation Island gaat binnenkort opnieuw van start, mét de Limburgse verleiders Jay Francis (24) en Tari-Ann Verburgt (25).

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten