Gianni en Melissa uit Weert doen mee aan Temptation Island

Weerts koppel uit Temptation Island verwacht eerste kindje

Het Weerter koppel Gianni en Melissa uit Temptation Island verwacht hun eerste kindje.

Gianni en Melissa uit Weert doen mee aan Temptation Island
Betrapt op smokkelwaar: Weerts koppel uit realityshow gezet

Het Weerter koppel dat hun relatie test in het tv-programma Temptation Island, is uit het programma gezet.

Verleiders Temptation Island 2020)
Twee Limburgers als verleiders naar Temptation Island

De 23-jarige Joris uit Blerick en de 25-jarige Daan uit Panningen gaan als verleiders naar het populaire tv-programma Temptation Island.

Gianni en Melissa uit Weert doen mee aan Temptation Island
Weerts koppel gaat relatie testen in Temptation Island

Gianni en Melissa uit Weert gaan dit jaar op Temptation Island kijken hoe sterk hun relatie is.

Vuurzee op Ibiza: Heerlense realityster vluchtte voor leven

De Heerlense realityster Yasmin Karssing (25) heeft naar eigen zeggen de dood in de ogen gekeken. Ze is op vakantie op het populaire Spaanse eiland Ibiza en was aanwezig toen er een enorme brand uitbrak.

Heerlense heeft geen spijt van Temptation Island-avontuur

De Heerlense actrice Yasmin Karssing (25) heeft geen spijt van haar deelname aan Temptation Island. Dat ze met haar vriend Thomas naar Thailand reisde voor een bijzondere beproeving, heeft haar naar eigen zeggen alleen maar sterker gemaakt.

Temptation-verleider Jay wil naast vrouwen ook hit scoren

Waar Jay Francis uit Sittard in het populaire programma Temptation Island de vrouwen met zijn charmes probeert te verleiden, gaat hij dat nu ook met zijn muzikale talent proberen.

Temptation-verleider Jay houdt liefdesleven bij in 'seksboekje'

Temptation Island-verleider Jay Francis (24) uit Sittard heeft een 'seksboekje' waarin hij bijhoudt met hoeveel dames hij de lakens heeft gedeeld.

Jay en Tari-Ann gaan 'bekende Nederlanders' verleiden

Het razendpopulaire televisieprogramma Temptation Island gaat binnenkort opnieuw van start, mét de Limburgse verleiders Jay Francis (24) en Tari-Ann Verburgt (25).

Limburgse scoort telefoonnummer verleider Temptation Island

De Heerlense Mindy heeft vlinders in haar buik. Ze heeft het telefoonnummer gescoord van haar favoriete verleider van Temptation Island: de breedgeschouderde Thomas.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten