Overslaan en naar de inhoud gaan

Telstar-trainer haalt snoeihard uit naar Van der Luer

Geplaatst opmaandag 22 april 2019 - 19:31

Telstar-trainer Mike Snoei heeft geen goed woord over voor zijn collega van Roda JC, Eric van der Luer. De formatie uit Kerkrade ging maandag hard onderuit (4-0) tegen Telstar en dat had volgens Snoei alles te maken met de manier van spelen.

Snoei hield zich niet in tijdens een interview met RTV Noord-Holland. "Een gigaclub, Roda JC, die helemaal van zijn voetstuk dondert. Met afbraakvoetbal van de bovenste plank. We hadden er wel zeven of acht kunnen maken", zei de trainer.

Lees ook: Hans Kraay junior walgt van Van der Luer: 'Enge kliek'

'Krijgen we er wel uit'
Van der Luer nam eerder dit seizoen de trainerspositie bij Roda JC over van Robert Molenaar, die vanwege tegenvallende resultaten de deur was gewezen. Zijn eerste wedstrijd aan het roer bij Roda eindigde in een 2-2 remise tegen MVV. Volgens Van der Luer kwam dat deels doordat zijn spelers nog vastzaten in het oude systeem. "Ze zijn gewend om bepaalde dingen te doen die onder Robert (Molenaar, red.) waren afgesproken. Dat zorgde ervoor dat MVV makkelijk kon verdedigen, maar dat krijgen we er wel uit."

Kapot schamen
Met die uitspraken maakte de interim-trainer zich niet populair bij Telstar-trainer Mike Snoei, zo bleek maandag. "Zo'n club moet zich toch kapot schamen. Met tien verdedigers achter de bal, wat zijn die accenten dan die hij ging veranderen ten opzichte van Molenaar? Ik begrijp het niet hoor, laat die Molenaar lekker in zijn waarde en laat dan eens zien wat die accenten zijn. Het leek godverdomme wel een muur waar we tegenaan liepen. Daar begrijp ik geen reet van."

De oefenmeester was overigens wel blij over de opkomst. "Mensen die de moeite hebben genomen om naar het stadion te komen met dit prachtige weer. Je kunt ook met je reet op het strand gaan liggen."

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen