Overslaan en naar de inhoud gaan

Telstar-trainer haalt snoeihard uit naar Van der Luer

Geplaatst opmaandag 22 april 2019 - 19:31

Telstar-trainer Mike Snoei heeft geen goed woord over voor zijn collega van Roda JC, Eric van der Luer. De formatie uit Kerkrade ging maandag hard onderuit (4-0) tegen Telstar en dat had volgens Snoei alles te maken met de manier van spelen.

Snoei hield zich niet in tijdens een interview met RTV Noord-Holland. "Een gigaclub, Roda JC, die helemaal van zijn voetstuk dondert. Met afbraakvoetbal van de bovenste plank. We hadden er wel zeven of acht kunnen maken", zei de trainer.

Lees ook: Hans Kraay junior walgt van Van der Luer: 'Enge kliek'

'Krijgen we er wel uit'
Van der Luer nam eerder dit seizoen de trainerspositie bij Roda JC over van Robert Molenaar, die vanwege tegenvallende resultaten de deur was gewezen. Zijn eerste wedstrijd aan het roer bij Roda eindigde in een 2-2 remise tegen MVV. Volgens Van der Luer kwam dat deels doordat zijn spelers nog vastzaten in het oude systeem. "Ze zijn gewend om bepaalde dingen te doen die onder Robert (Molenaar, red.) waren afgesproken. Dat zorgde ervoor dat MVV makkelijk kon verdedigen, maar dat krijgen we er wel uit."

Kapot schamen
Met die uitspraken maakte de interim-trainer zich niet populair bij Telstar-trainer Mike Snoei, zo bleek maandag. "Zo'n club moet zich toch kapot schamen. Met tien verdedigers achter de bal, wat zijn die accenten dan die hij ging veranderen ten opzichte van Molenaar? Ik begrijp het niet hoor, laat die Molenaar lekker in zijn waarde en laat dan eens zien wat die accenten zijn. Het leek godverdomme wel een muur waar we tegenaan liepen. Daar begrijp ik geen reet van."

De oefenmeester was overigens wel blij over de opkomst. "Mensen die de moeite hebben genomen om naar het stadion te komen met dit prachtige weer. Je kunt ook met je reet op het strand gaan liggen."

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen