Roda JC - Telstar

Roda JC en Telstar delen punten in slechte wedstrijd

Roda JC en Telstar, twee ploegen uit de top tien van de Eerste Divisie, hebben in een saaie wedstrijd in Kerkrade met 1-1 gelijkgespeeld.

Telstar MVV Maastricht (13 sep 2020)
MVV pakt in slotfase drie punten bij Telstar

MVV Maastricht heeft na de dramatische nederlaag van een week eerder van Telstar gewonnen. In Velsen-Zuid werd het 1-2 voor de Maastrichtenaren.

Telstar - MVV (21 feb 2020)
MVV verspeelt voorsprong en verliest tegen Telstar

MVV heeft geen punt uit Velsen-Zuid mee teruggenomen. De Maastrichtse equipe gaf een goed resultaat weg en verloor, na een voorsprong, met 2-1 van Telstar.

Telstar Roda JC (4 okt 2019)
Roda JC maakt puntenaftrek ongedaan tegen Telstar

Roda JC maakt bestuurlijk een turbulente tijd door, maar vrijdagavond verliep het voor de ploeg op sportief vlak beter. De Kerkradenaren pakten in de slotminuten drie punten tegen Telstar.

MVV - Telstar (13 sep 2019)
MVV lijdt onnodige thuisnederlaag tegen Telstar

MVV heeft in Maastricht van Telstar verloren, 1-2. Een even ontluisterende als onnodige nederlaag.

Shermar Martina MVV
Shermar Martina vraagteken bij MVV voor duel tegen Telstar

MVV is inmiddels drie duels op rij ongeslagen en daar wil coach Fuat Usta maar al te graag op voortborduren tegen Telstar. Hij kent alleen in de verdediging personele problemen.

Clubloze linksback probeert het nu bij FC Den Bosch

Na zijn vertrek bij Fortuna Sittard heeft Marco Ospitalieri (27) nog geen nieuwe club gevonden. De linksback was even op proef bij Telstar, maar probeert nu een contract af te dwingen bij FC Den Bosch.

Telstar-trainer haalt snoeihard uit naar Van der Luer

Telstar-trainer Mike Snoei heeft geen goed woord over voor zijn collega van Roda JC, Eric van der Luer. De formatie uit Kerkrade ging maandag hard onderuit (4-0) tegen Telstar en dat had volgens Snoei alles te maken met de manier van spelen.

Twijfels bij Roda-coach Van der Luer over topscorer Engels

In de aanloop naar de uitwedstrijd bij Telstar, op Tweede Paasdag om 14:30 uur, weet Roda JC-coach Eric van der Luer niet of hij in Velsen over topscorer Mario Engels kan beschikken.

Van den Hurk bezorgt MVV zege op Telstar

MVV heeft in Maastricht ook van Telstar gewonnen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten