fk210905-00313

MVV heeft geen kind aan Telstar en wint met 3-0

MVV heeft in De Geusselt in Maastricht geen kind gehad aan Telstar. De Maastrichtenaren wonnen met 3-0 van de rode lantaarndrager in de Keuken Kampioen Divisie.

MVV-speler Tim Zeegers in duel met een speler van Telstar (26 feb 2021)
MVV stuit op ideale opponent na oorwassing

MVV Maastricht begint zondag (14:30 uur) als grootste kanshebber voor de overwinning in het thuisduel tegen Telstar, historisch gezien de favoriete tegenstander van de rood-witten in de Geusselt.

Roda JC - Telstar
Roda JC werkt achterstand weg en wint van Telstar

Roda JC heeft drie punten overgehouden aan de wedstrijd tegen Telstar in Velsen Zuid. De Kerkradenaren stonden bij rust met 3-1 achter, maar kwamen in de tweede helft sterk terug en sleepten door doelpunten van Marzo, Emmers en Serrarens een 3-4 overwinning uit het vuur.

TELROD duel
Kwetsbaar Roda JC komt te kort tegen Telstar

Roda JC is slecht begonnen aan de strijd om de vierde en laatste periodetitel. In de uitwedstrijd tegen Telstar kon de de ploeg van Jurgen Streppel geen potten breken: 3-1

MVV-speler Tim Zeegers in duel met een speler van Telstar (26 feb 2021)
MVV Maastricht wint derde thuiswedstrijd op rij

MVV heeft zijn derde thuisoverwinning op rij te pakken. De Maastrichtenaren wonnen met 2-0 van Telstar. Kursad Sürmeli scoorde vlak na rust en invaller Manuel Angiulli verdubbelde in de slotseconden de score.

Roda JC - Telstar
Roda JC en Telstar delen punten in slechte wedstrijd

Roda JC en Telstar, twee ploegen uit de top tien van de Eerste Divisie, hebben in een saaie wedstrijd in Kerkrade met 1-1 gelijkgespeeld.

Telstar MVV Maastricht (13 sep 2020)
MVV pakt in slotfase drie punten bij Telstar

MVV Maastricht heeft na de dramatische nederlaag van een week eerder van Telstar gewonnen. In Velsen-Zuid werd het 1-2 voor de Maastrichtenaren.

Telstar - MVV (21 feb 2020)
MVV verspeelt voorsprong en verliest tegen Telstar

MVV heeft geen punt uit Velsen-Zuid mee teruggenomen. De Maastrichtse equipe gaf een goed resultaat weg en verloor, na een voorsprong, met 2-1 van Telstar.

Telstar Roda JC (4 okt 2019)
Roda JC maakt puntenaftrek ongedaan tegen Telstar

Roda JC maakt bestuurlijk een turbulente tijd door, maar vrijdagavond verliep het voor de ploeg op sportief vlak beter. De Kerkradenaren pakten in de slotminuten drie punten tegen Telstar.

MVV - Telstar (13 sep 2019)
MVV lijdt onnodige thuisnederlaag tegen Telstar

MVV heeft in Maastricht van Telstar verloren, 1-2. Een even ontluisterende als onnodige nederlaag.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten