Overslaan en naar de inhoud gaan

Televisieprogramma met Toverland geschrapt

Geplaatst opzaterdag 18 januari 2020 - 22:07

Een aflevering van televisieprogramma Proefkonijnen die is opgenomen in attractiepark Toverland wordt niet uitgezonden.

De NPO stopt met het uitzenden van het programma nadat presentator Kaj van der Ree in opspraak raakte vanwege seksueel overschrijdend gedrag bij minderjarige meisjes.

G-kracht
In november bezochten presentatoren Jurre Geluk en Kaj van der Ree het attractiepark in Sevenum. Ze onderzochten het effect van een ritje in een attractie na het eten en ze testten g-krachten, meldt Looopings.nl. Daarvoor stapten ze in de theekopjesattractie en in de achtbaan Fenix.

Jammer
BNNVARA en de NPO hebben naar aanleiding van de beschuldigingen aan het adres van Van der Ree besloten om Proefkonijnen niet meer uit te zenden. Dat geldt ook voor zijn radioshow op 3FM. Een woordvoerster van Toverland laat aan Looopings.nl weten het 'jammer' te vinden, maar wel de keuze te begrijpen.

Van der Ree heeft inmiddels zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen