Woningoverval Roermond (18 apr 2020)

Aandacht voor woningoverval Roermond in Opsporing Verzocht

In het televisieprogramma Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond aandacht besteed aan een woningoverval die eerder dit jaar plaatsvond in Roermond.

Lies Visschedijk in A-Woord
Ruim miljoen kijkers voor autismeserie met Lies Visschedijk

De nieuwe serie Het A-Woord met Lies Visschedijk uit Heel in de hoofdrol heeft ruim 1 miljoen kijkers weten te boeien.

Peggy Vrijens FOTO ANP NIET GEBRUIKEN OPNIEUW AANKOPEN
Peggy Vrijens maakt opwachting in Wie is de Mol?

Gemiddeld ruim 2,6 miljoen mensen hebben zaterdagavond naar de eerste aflevering gekeken van de speciale jubileumreeks van Wie is de mol?. Ook de Maastrichtse Peggy Vrijens is te zien in de nieuwe reeks.

ANP-334410353
Hoofdrol Hadewych Minis in serie over IRA-aanslagen Limburg

Hadewych Minis speelt de hoofdrol in de nieuwe dramaserie The Spectacular die vanaf het najaar van 2021 op NPO 3 te zien zal zijn.

Bodean Brans en Marieke van Gerven B&B De Oude Turffabriek Griendtsveen (2 sep 2020)
Toekomst B&B de Turffabriek ondanks tv-aandacht onzeker

Bed & Breakfast De Oude Turffabriek in Griendtsveen werd gratis opgeknapt door het RTL-stylistenduo Frank en Rogier maar dat heeft niet alle twijfels weggenomen bij de eigenaren Bodean Brans en Marieke van Gerven.

ANP-378167190
Frank en Rogier helpen noodlijdende B&B in Griendtsveen

In de eerste aflevering van het nieuwe RTL-programma 'Frank & Rogier Checken In' wordt de noodlijdende bed & breakfast De Turffabriek in Griendtsveen onder handen genomen.

ANP-422143901
Bijna 1,3 miljoen mensen zagen Verstappen derde worden

Bijna 1,3 miljoen mensen zagen zondagmiddag via Ziggo hoe Max Verstappen op het Circuit van Spa-Francorchamps op de derde plek eindige.

Chantal komt werken - promo
Janzen te zien in nieuw seizoen 'Chantal komt werken'

Chantal Janzen presenteert een nieuw seizoen van 'Chantal komt werken'. Ze stapt in het programma voor een dag in de werkschoenen van onbekende hardwerkende mensen, om elke keer een ander beroep te ervaren.

Dansgroep Oxygen
Dansgroep Oxygen wint finale World of Dance niet

Het is de Maastrichtse dansgroep Oxygen niet gelukt om de finale van het Amerikaanse tv-programma World of Dance te winnen.

Joey - Bachelorette - 2020
Bachelorette Gaby Blaaser in armen Montfortse Joey

De Montfortse spierbundel en ondernemer Joey Vanherle heeft in realityserie De Bachelorette het hart weten te veroveren van influencer en actrice Gaby Blaaser.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV