The Passion Roermond

Bijna 2,6 miljoen kijkers voor The Passion in Roermond

Bijna 2,6 miljoen kijkers zaten donderdagavond aan de buis gekluisterd voor The Passion in Roermond.

roze hekje
Roze hekje Maastricht nu toeristische attractie

Maastricht is sinds enkele dagen een toeristische attractie rijker. Het roze hekje dat vorige week dankzij een burenruzie ineens landelijke bekendheid kreeg, is al talloze keren op de foto vastgelegd.

Kerkrade kasteel Eerenstein (27 maart 2021)
Kijkcijferhit De Verraders moet Kerkrade aantrekkelijk maken

Anderhalf miljoen mensen keken afgelopen zaterdag naar de tweede aflevering van het spelprogramma De Verraders, dat is opgenomen in Zuid-Limburg. De deelnemers van het programma verblijven tijdens het spel in Kasteel Erenstein in Kerkrade. "We willen hier Kerkrade mee op de kaart zetten."

Mr. Frank Visser doet uitspraak Maastricht
1 miljoen kijkers ontplofte burenruzie Maastricht: 'Tokkies'

Ruim één miljoen kijkers zagen donderdagavond in het televisieprogramma 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' hoe de gemoederen tussen twee buren in Maastricht hoog opliepen.

Achtervolging Weert - 4 mei 2020
Ontsnapte plofkraker uit gecrashte auto nog voortvluchtig

De derde verdachte van een poging tot een plofkraak in het Duitse Schwelm is nog altijd voortvluchtig. De vluchtauto crashte op 4 mei na een wilde achtervolging in Weert.

Roda JC - Jong Ajax (12 maart 2021)
Clubs betalen: vijf duels Roda JC toch nog live op tv

Roda JC Kerkrade heeft er samen met drie andere clubs voor gezorgd dat hun onderlinge duels alsnog live op televisie te zien zijn.

Derby Roda JC - MVV // L-R:Koen Kostons of MVV, Danny Bakker of Roda JC (14 nov 2020)
Roda JC en MVV voorlopig van tv: 'Kijken naar mogelijkheden'

Tot het eind van het seizoen worden in de Keuken Kampioen Divisie (KKD) nog maar amper wedstrijden live op televisie uitgezonden: gemiddeld twee per speelronde, laat sportzender ESPN weten.

LVK Hoondervel 2020
Geplande opnames LVK-finale gaan niet door

Stichting LVK heeft de geplande opnames met de 20 finalisten van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoers (LVK) afgeblazen vanwege de strengere coronamaatregelen.

Marvin Wijnans uit Tegelen speelt hoofdrol in datingshow Prince Charming
Tegelse Prince Charming is eruit

Marvin Wijnans (29) uit Tegelen heeft via het datingprogramma Prince Charming de man gevonden met wie hij verder wil. Al was dat wel een moeilijke keuze.

Flikken Maastricht_HD
Flikken Maastricht valt in de prijzen bij NPO Start Awards

Flikken Maastricht is in de prijzen gevallen bij de eerste uitreiking van de NPO Start Awards.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie