Overslaan en naar de inhoud gaan

Telefoondief Media Markt vastgezet na vechtpartij

Geplaatst opwoensdag 29 april 2015 - 14:04

Een dief van een iPhone 6 heeft bij de Media Markt in Maastricht met geweld geprobeerd te voorkomen dat hij werd aangehouden.

De man probeerde dinsdag de smartphone zonder te betalen mee te nemen uit de elektronicazaak, maar hij werd betrapt door de beveiligers. De twintigjarige Sittardenaar negeerde de opmerkingen van de bewakers om te blijven staan, en sloeg er op los toen de mannen hem vast wilden grijpen.

Onder controle
Met z'n tweeën kregen de beveiligers de man uiteindelijk onder controle, waarna de opgetrommelde politie hem in de boeien sloeg. De man uit Sittard kan vanwege zijn agressieve gedrag een aanklacht voor diefstal met geweld tegemoet zien.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

reeks diefstallen Sittard-Maastricht - 19 juli 2019
Video: Mannen gezocht voor reeks diefstallen
Kledingdief opgepakt na achtervolging door Sittard
Drie kledingdieven opgepakt in centrum Sittard
Fietsdiefstal pal voor politiebureau eindigt in cel
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen