Overslaan en naar de inhoud gaan

Telefoon verloren en ook weer teruggevonden op A2

Geplaatst opmaandag 8 oktober 2018 - 15:22

Iemand die maandagochtend een telefoon verloren was op de A2 bij Maastricht, kreeg hem wonderbaarlijk genoeg diezelfde middag nog terug.

Dat meldt Weginspecteur Ron van Rijkswaterstaat, die maandagochtend een melding kreeg van het verloren toestel.

Zoektocht
S
amen met Weginspecteur Christian begon Ron aan een zoektocht, die niet veel later al succesvol bleek: de twee vonden de telefoon terug. Maandagmiddag kon Ron de telefoon teruggeven aan de gelukkige eigenaar.

Nieuw scherm
Voordat de (on)fortuinlijke weggebruiker weer naar hartenlust kan appen en Facebooken, zal wel eerst het telefoonscherm vervangen moeten worden. Dat ligt namelijk helaas compleet aan diggelen.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen