Crimineel encryptie pgp telefoon stock

Criminele geheimen blootgelegd door hack: 'Heb gewaarschuwd'

Justitie heeft dankzij een hack miljoenen berichten die criminelen naar elkaar stuurden kunnen meelezen. Aan de hand daarvan werden ruim honderd mensen gearresteerd en duizenden kilo's drugs gevonden.

PI Sittard gevangenis Geerhorst
Sittardse gevangenis wapent zich tegen smokkelgooiers

De gevangenis in Sittard heeft de helft van een luchtplaats afgesloten, vanwege de opkomst van 'smokkelgooiers'. Dat zijn mensen van buiten de gevangenis die proberen drugs en telefoons over de muur te gooien.

PI Sittard gevangenis Geerhorst
Wantrouwen in Sittardse bajes: 'Personeel smokkelt drugs'

Medewerkers van de gevangenis in Sittard verdenken elkaar van het smokkelen van drugs en telefoons. Er is intern gepleit voor strengere controle van het personeel.

Noodmelding coronavirus corona NL-alert (22 mrt 2020)
Noodmelding: 'Volg instructies Rijksoverheid op'

De overheid heeft zondagochtend een zeldzame NL-Alert verstuurd naar mobiele telefoons van zeker 13 miljoen Nederlanders.

Automobilist afgeleid door telefoon op Bosstraat in Baexem (17 jan 2020)
Chauffeur afgeleid door gsm: auto belandt in akker

Bellen en tegelijk een voertuig besturen is niet altijd een goed idee. Dat weet nu ook de bestuurder van een Mercedes in Baexem.

NL-Alert
Miljoenen mensen krijgen testbericht NL-Alert

Ongeveer 12 miljoen mensen in Nederland ontvangen maandag een waarschuwingsbericht van de overheid op hun smartphone. Het is een testbericht voor NL-Alert.

ANP
Ziggo-klanten worden weer doorverbonden met L1

Bij de redactie van L1 komen ook donderdagochtend weer de nodige telefoontjes binnen van Ziggo-klanten.

L1 platgebeld door Ziggo-klanten: provider tast in duister

Bij L1 stond de telefoon dinsdagavond roodgloeiend. Honderden Ziggo-klanten werden doorgeschakeld naar de regionale omroep. De oorzaak is vooralsnog onbekend.

Ziggo verbindt klanten per ongeluk door naar L1-redactie

De redactie van L1 is dinsdagavond platgebeld door klanten van Ziggo. Deze mensen werden om nog onbekende reden doorgeschakeld.

Internetstoring Ziggo helemaal opgelost

De storing bij kabelaar Ziggo waardoor een groot deel van Limburg zondag zonder internet en vaste telefoon zat, is weer verholpen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten