ANP

Ziggo-klanten worden weer doorverbonden met L1

Bij de redactie van L1 komen ook donderdagochtend weer de nodige telefoontjes binnen van Ziggo-klanten.

L1 platgebeld door Ziggo-klanten: provider tast in duister

Bij L1 stond de telefoon dinsdagavond roodgloeiend. Honderden Ziggo-klanten werden doorgeschakeld naar de regionale omroep. De oorzaak is vooralsnog onbekend.

Ziggo verbindt klanten per ongeluk door naar L1-redactie

De redactie van L1 is dinsdagavond platgebeld door klanten van Ziggo. Deze mensen werden om nog onbekende reden doorgeschakeld.

Internetstoring Ziggo helemaal opgelost

De storing bij kabelaar Ziggo waardoor een groot deel van Limburg zondag zonder internet en vaste telefoon zat, is weer verholpen.

Zwangere vrouw met geweld beroofd van telefoon

In Maastricht is dinsdagmiddag een zwangere vrouw met geweld beroofd van haar telefoon. Binnen een half uur werd er een verdachte aangehouden.

Gebiedsverbod in Venray voor telefoondieven

Twee Venraynaren hebben de nacht in de cel gezeten voor de diefstal van een telefoon.

Maastrichtse 112-fopbeller opgepakt

Een man uit Maastricht is opgepakt na een reeks valse telefoontjes naar noodnummer 112.

Politie slaat bende telefoondieven in de boeien

De politie heeft dinsdag drie mannen aangehouden in Maastricht, op verdenking van de diefstal van een grote partij telefoons.

In Venlo neemt niemand de telefoon op

De gemeente Venlo heeft dinsdag een telefoonstoring. De gemeente is daardoor beperkt bereikbaar.

Kroeggangers slachtoffer van telefoondieven in Venray

Meerdere kroeggangers in Venray zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag beroofd van hun telefoon.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda