Overslaan en naar de inhoud gaan

Telefonische oplichters actief in Sittard-Geleen

Geplaatst opwoensdag 28 augustus 2019 - 15:37

Via een telefonische babbeltruc proberen oplichters in Sittard-Geleen mensen een vals energiecontract aan te smeren. Vooral senioren zouden het doelwit zijn van de oplichters.

De gemeente vraagt mensen alert te zijn.

Energie
Volgens de gemeente bellen de oplichters mensen op en bieden ze hen een gemeentelijk collectief energiecontract aan. Deelnemers van dit energiecollectief kunnen volgens de oplichters veel geld besparen.

Trap er niet in
Sittard-Geleen laat weten dat er helemaal geen afspraken zijn met energieleveranciers voor een collectief energiecontract. Mensen die gebeld worden, kunnen het beste meteen de verbinding verbreken.

Het is niet bekend hoeveel mensen het slachtoffer zijn geworden van de oplichters.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen