Simkaart

Parkstad-trio opgepakt voor kapen simkaarten

Drie medewerkers van een telefoonwinkel uit de regio Parkstad zijn opgepakt voor fraude met simkaarten, waardoor ze toegang kregen tot cryptovaluta-accounts.

5G-netwerk
T-Mobile wil 5G-mast op Theater aan het Vrijthof

Telecomprovider T-Mobile is van plan de huidige zendmast van het bedrijf op het Theater aan het Vrijthof in Maastricht te upgraden naar een 5G-antenne.

telefoondiefstal
Vijftal aangehouden na stelen telefoons

De politie heeft maandagmiddag vijf personen aangehouden die worden verdacht van het stelen van meerdere telefoons.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane