Overslaan en naar de inhoud gaan

Tegenvaller voor Smits: Dortmund stelt nieuwe trainer aan

Geplaatst opmaandag 17 juni 2019 - 20:50

Borussia Dortmund heeft Gino Smits een 'nieuwe' functie toebedeeld. De Gelener wordt hoofd jeugdopleiding.

De Duitse handbalclub heeft een nieuwe hoofdtrainer gecontracteerd, waardoor Smits die functie komende periode niet zal invullen.

Korte promotie
Vorige zomer werd de Gelener aangesteld als Leiter von Nachwuchszentrum, maar hij promoveerde na het vertrek van coach Norman Rentsch naar de hoofdmacht. Smits maakte als (interim-)hoofdtrainer bij Dortmund het seizoen in Duitsland af. De nieuwe verantwoordelijke bij de Bundesliga-club is André Fuhr. Hij komt van concurrent TuS Metzingen.

Niet van harte
Door de aanstelling van Fuhr keert Smits terug in zijn oorspronkelijke functie van hoofd jeugdopleiding. Dat doet hij niet van harte. De club was al behoorlijk actief op de transfermarkt. Gino Smits had de intentie om met een door hem samengesteld team aansprekende resultaten te boeken. Naast enkele Duitse sterkhouders werden onze landgenoten Kelly Dulfer, Merel Freriks, Inger Smits (dochter van Gino) en Kelly Vollebregt toegevoegd aan 'zijn' selectie.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen