Overslaan en naar de inhoud gaan

Tegenvallend resultaat Robin Frijns bij debuut in DTM

Geplaatst opzondag 6 mei 2018 - 15:55

Robin Frijns heeft bij zijn debuut in de Deutsche Tourenwagen-Masters (DTM) tegenvallend gepresteerd.

De Maastrichtenaar, die in een Audi RS 5 DTM aan dit kampioenschap deelneemt, kwam in de eerste race op Hockenheim als achttiende over de finish. In de tweede race werd hij twaalfde.

Moeilijke race
Frijns
had zich als zeventiende gekwalificeerd voor de race op zaterdag en had in het laatste deel van de race enkele plaatsen verspeeld door problemen met zijn banden. De Audi-coureur wist dat het Duitse fabrieksteam door reglementswijzingen minder dominant zou zijn dan vorig jaar. "Het was een moeilijke race", liet de Maastrichtenaar zaterdag na afloop weten. Hij had ruim een halve minuut achterstand op winnaar Gary Paffett.

Finish
Zondag startte
Frijns vanaf de veertiende plaats en kwam als twaalfde over de finish. Het verschil tussen de Maastrichtenaar en winnaar Timo Glock was met vijftien seconden aanmerkelijk geringer dan in de eerste race van zaterdag.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen