Overslaan en naar de inhoud gaan

Tegenprotest tegen 'zeurende' buurtbewoners Weert

Geplaatst opwoensdag 21 augustus 2019 - 18:03

Op het pand waar binnenkort tapasrestaurant La Cubanita moet komen in Weert zijn in de nacht van dinsdag op woensdag posters geplakt als reactie op 'zeurende' omwonenden.

Dat meldt de lokale nieuwssite Weertdegekste.nl.

Geluidsoverlast
De bewoners hadden bij de gemeente bezwaar aangetekend tegen de plannen, omdat ze bang zijn voor geluidsoverlast. Ze kunnen nu rekenen op tegengas van voorstanders van het restaurant. 'Stop met zeuren, laat La Cubanita gebeuren', staat er onder meer te lezen.

Discotheek
Het pand was voorheen een discotheek, maar is op dit moment opgedeeld in twee delen waar horeca in gevestigd kan worden. Restaurant Bregje heeft het eerste deel al betrokken, all-you-can-eat-tapasrestaurant La Cubanita wil zich graag vestigen in het andere deel.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen