Overslaan en naar de inhoud gaan

Tegenprotest tegen 'zeurende' buurtbewoners Weert

Geplaatst opwoensdag 21 augustus 2019 - 18:03

Op het pand waar binnenkort tapasrestaurant La Cubanita moet komen in Weert zijn in de nacht van dinsdag op woensdag posters geplakt als reactie op 'zeurende' omwonenden.

Dat meldt de lokale nieuwssite Weertdegekste.nl.

Geluidsoverlast
De bewoners hadden bij de gemeente bezwaar aangetekend tegen de plannen, omdat ze bang zijn voor geluidsoverlast. Ze kunnen nu rekenen op tegengas van voorstanders van het restaurant. 'Stop met zeuren, laat La Cubanita gebeuren', staat er onder meer te lezen.

Discotheek
Het pand was voorheen een discotheek, maar is op dit moment opgedeeld in twee delen waar horeca in gevestigd kan worden. Restaurant Bregje heeft het eerste deel al betrokken, all-you-can-eat-tapasrestaurant La Cubanita wil zich graag vestigen in het andere deel.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen