Overslaan en naar de inhoud gaan

Tegelzetter zwaar gedupeerd door ramkraak

Geplaatst opzaterdag 20 juli 2019 - 22:14

Een tegelzetter uit de Roermondse wijk Kitskensberg is zwaar gedupeerd na een inbraak.

Drie daders ramden in de nacht van vrijdag op zaterdag de garagebox aan de Pieter Bothstraat waar de zzp'er zijn spullen heeft opgeslagen.

Achtervolging
De dieven gingen er vandoor met materiaal ter waarde van duizenden euro's. Getuigen van de ramkraak waarschuwden de politie. Die zette rond 04:20 uur de achtervolging in. Na een wilde rit, waarbij ook een waarschuwingsbord bij een overweg werd geramd, is een van de daders opgepakt. De twee anderen zijn volgens de tegelzetter nog spoorloos.

Of van de gestolen spullen nog iets is teruggevonden, is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen