Overslaan en naar de inhoud gaan

Tegelzetter zwaar gedupeerd door ramkraak

Geplaatst opzaterdag 20 juli 2019 - 22:14

Een tegelzetter uit de Roermondse wijk Kitskensberg is zwaar gedupeerd na een inbraak.

Drie daders ramden in de nacht van vrijdag op zaterdag de garagebox aan de Pieter Bothstraat waar de zzp'er zijn spullen heeft opgeslagen.

Achtervolging
De dieven gingen er vandoor met materiaal ter waarde van duizenden euro's. Getuigen van de ramkraak waarschuwden de politie. Die zette rond 04:20 uur de achtervolging in. Na een wilde rit, waarbij ook een waarschuwingsbord bij een overweg werd geramd, is een van de daders opgepakt. De twee anderen zijn volgens de tegelzetter nog spoorloos.

Of van de gestolen spullen nog iets is teruggevonden, is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen