Overslaan en naar de inhoud gaan

Tegelse Prince Charming is eruit

Geplaatst opwoensdag 20 januari 2021 - 20:32

Marvin Wijnans (29) uit Tegelen heeft via het datingprogramma Prince Charming de man gevonden met wie hij verder wil. Al was dat wel een moeilijke keuze.

De finale van het programma is sinds woensdag te zien op Videoland. In de uitzending neemt hij de drie finalisten Rick, Ferdi en Marnix mee op een wandeltocht. Voor Rick voelt Marvin weinig, dus die valt af.

Verneukt
Blijven over Ferdi en Marnix. Met Ferdi maakt Marvin een helikoptertour, met Marnix maakt hij een boottocht. Uiteindelijk kiest de 29-jarige voor de laatste. En daar is Ferdi dan weer verbaasd over. "Ik vind het bijzonder. Ik dacht dat er een andere klik was", reageert Ferdi verslagen. Hij voelt zich 'verneukt': "Wat hij vandaag allemaal heeft gezegd en dat het dan hierop neerkomt, dat kan ik niet met elkaar rijmen."

Op 27 januari staat een reünie-uitzending op het programma. Dan wordt duidelijk of Marvin en Marnix nog altijd elkaars droomman zijn.

Lees ook: Vindt de Tegelse Prince Charming zijn ware liefde?

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen