Overslaan en naar de inhoud gaan

Tegels bedrijf hoopt op mega verkeersborden-opdracht

Geplaatst opwoensdag 13 november 2019 - 18:50

Het Tegels bedrijf AGMI Traffic staat een grote order te wachten, nu het kabinet overal in Nederland de maximumsnelheid terugbrengt naar 100 kilometer per uur.

Het bedrijf maakt verkeersborden voor heel Europa. Vanwege het werk zijn ze dan ook niet rouwig om de maatregel.

Verdelen
"De kans dat we er veel mogen plaatsen, is eigenlijk 100 procent, want er zijn in Nederland maar twee bedrijven die dit doen. Ik verwacht dat de opdracht tussen deze twee bedrijven zal worden verdeeld", zegt directrice Franka van de Gevel.

Video: L1

Duurzaam
Het gaat dan om duizenden borden die geplaatst zullen worden. En dat gebeurt op een duurzame manier, want de oude borden worden niet weggegooid. Ze worden opgehaald en de stickers op de borden worden vervolgens vervangen. "130 of 120 wordt dus 100, een recycle-klus dus", aldus Van de Gevel. Het bedrijf viert trouwens dit jaar haar 125-jarig bestaan. "De snelheid naar 125 per uur had daar meer bij gepast", grapt de directrice.

Lees ook: Verlaging maximumsnelheid niet met open armen ontvangen

Wanneer het bedrijf de opdracht krijgt, is nog niet helemaal duidelijk, maar lang zal het niet op zich laten wachten. De kosten bedragen per bord rond de 100 euro.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV