Overslaan en naar de inhoud gaan

Tegels bedrijf hoopt op mega verkeersborden-opdracht

Geplaatst opwoensdag 13 november 2019 - 18:50

Het Tegels bedrijf AGMI Traffic staat een grote order te wachten, nu het kabinet overal in Nederland de maximumsnelheid terugbrengt naar 100 kilometer per uur.

Het bedrijf maakt verkeersborden voor heel Europa. Vanwege het werk zijn ze dan ook niet rouwig om de maatregel.

Verdelen
"De kans dat we er veel mogen plaatsen, is eigenlijk 100 procent, want er zijn in Nederland maar twee bedrijven die dit doen. Ik verwacht dat de opdracht tussen deze twee bedrijven zal worden verdeeld", zegt directrice Franka van de Gevel.

Video: L1

Duurzaam
Het gaat dan om duizenden borden die geplaatst zullen worden. En dat gebeurt op een duurzame manier, want de oude borden worden niet weggegooid. Ze worden opgehaald en de stickers op de borden worden vervolgens vervangen. "130 of 120 wordt dus 100, een recycle-klus dus", aldus Van de Gevel. Het bedrijf viert trouwens dit jaar haar 125-jarig bestaan. "De snelheid naar 125 per uur had daar meer bij gepast", grapt de directrice.

Lees ook: Verlaging maximumsnelheid niet met open armen ontvangen

Wanneer het bedrijf de opdracht krijgt, is nog niet helemaal duidelijk, maar lang zal het niet op zich laten wachten. De kosten bedragen per bord rond de 100 euro.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen