Overslaan en naar de inhoud gaan

Tegels bedrijf hoopt op mega verkeersborden-opdracht

Geplaatst opwoensdag 13 november 2019 - 18:50

Het Tegels bedrijf AGMI Traffic staat een grote order te wachten, nu het kabinet overal in Nederland de maximumsnelheid terugbrengt naar 100 kilometer per uur.

Het bedrijf maakt verkeersborden voor heel Europa. Vanwege het werk zijn ze dan ook niet rouwig om de maatregel.

Verdelen
"De kans dat we er veel mogen plaatsen, is eigenlijk 100 procent, want er zijn in Nederland maar twee bedrijven die dit doen. Ik verwacht dat de opdracht tussen deze twee bedrijven zal worden verdeeld", zegt directrice Franka van de Gevel.

Video: L1

Duurzaam
Het gaat dan om duizenden borden die geplaatst zullen worden. En dat gebeurt op een duurzame manier, want de oude borden worden niet weggegooid. Ze worden opgehaald en de stickers op de borden worden vervolgens vervangen. "130 of 120 wordt dus 100, een recycle-klus dus", aldus Van de Gevel. Het bedrijf viert trouwens dit jaar haar 125-jarig bestaan. "De snelheid naar 125 per uur had daar meer bij gepast", grapt de directrice.

Lees ook: Verlaging maximumsnelheid niet met open armen ontvangen

Wanneer het bedrijf de opdracht krijgt, is nog niet helemaal duidelijk, maar lang zal het niet op zich laten wachten. De kosten bedragen per bord rond de 100 euro.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen