Tegel voor Limburger-journalisten Van Hulst en Van Beek

Tegel voor Limburger-journalisten Van Hulst en Van Beek

Rik van Hulst en Sjors van Beek hebben een Tegel gewonnen voor hun publicaties over misstanden bij de politie in Horst en Peel en Maas, in de categorie regionaal en lokaal nieuws.

Tegel kerk Limbricht (23 okt 2020)
Limburgs tafereeltje op kersttegel in Amerika

Dana Jungbauer uit Limbricht keek raar op toen ze in de Amerikaanse staat Michigan een keramische tegel vond met het kerkje van het dorp waar ze opgroeide.

Opnieuw Tegel voor Heerlense journalist Joep Dohmen

Het verhaal over grootschalige mestfraude van de Heerlense journalist Joep Dohmen en zijn collega Esther Rosenberg heeft de Tegel gewonnen voor de beste onderzoeksjournalistiek van 2017.

Restaurants outlet weer open na incident met siersteen

De restaurants in het Designer Outlet Roermond in Roermond zijn zondag weer gewoon open voor publiek.

Restaurants outlet voorlopig dicht na nieuw incident

Verschillende restaurants in het nieuwe deel van Designer Outlet Roermond zijn zaterdag voor onbepaalde tijd gesloten uit veiligheidsoverwegingen.

Journalistieke prijs voor onderzoek sjoemelfirma Wismans

Het onderzoek naar de misstanden bij transportbedrijf Wismans in Venlo door De Limburger is bekroond met de Tegel voor journalistiek onderzoek.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten