Opnieuw Tegel voor Heerlense journalist Joep Dohmen

Het verhaal over grootschalige mestfraude van de Heerlense journalist Joep Dohmen en zijn collega Esther Rosenberg heeft de Tegel gewonnen voor de beste onderzoeksjournalistiek van 2017.

Restaurants outlet weer open na incident met siersteen

De restaurants in het Designer Outlet Roermond in Roermond zijn zondag weer gewoon open voor publiek.

Restaurants outlet voorlopig dicht na nieuw incident

Verschillende restaurants in het nieuwe deel van Designer Outlet Roermond zijn zaterdag voor onbepaalde tijd gesloten uit veiligheidsoverwegingen.

Journalistieke prijs voor onderzoek sjoemelfirma Wismans

Het onderzoek naar de misstanden bij transportbedrijf Wismans in Venlo door De Limburger is bekroond met de Tegel voor journalistiek onderzoek.

Nieuwe Tegel voor Joep Dohmen, nu wel goed

De Heerlense journalist Joep Dohmen krijgt een nieuwe Tegel. Hij won die journalistieke prijs afgelopen week samen met zijn NRC-collega Jeroen Wester.

Heerlenaar Dohmen wint Tegel voor beste nieuwsverhaal

De Heerlense journalist Joep Dohmen is samen met Jeroen Wester de winnaar van de Tegel voor het beste nieuwsverhaal van 2014.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto