Overslaan en naar de inhoud gaan

TEFAF verzet beursdata naar mei en juni

Geplaatst opdonderdag 8 oktober 2020 - 13:38

Kunstbeurs TEFAF in het MECC in Maastricht wordt verplaatst naar het voorjaar van 2021.

Dat heeft de organisatie in overleg met het MECC en de Nederlandse autoriteiten besloten. De beurs staat nu gepland voor maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni.

Aanvankelijk maart
Op 29 en 30 mei zijn er previewdagen voor genodigden. Aanvankelijk stond de TEFAF gepland voor maart 2021.

Lees ook: TEFAF Maastricht bereidt fysieke én online beurs voor

Extra mogelijkheden
"De nieuwe data kwamen vrij bij het MECC en we verwachten eind mei, begin juni beter weer dan in maart, vandaar de keuze om de beurs te verzetten", laat een woordvoerder van de TEFAF weten. "Verder hopen we dat het betere weer ook extra mogelijkheden biedt voor de beurs." Daarbij valt niet meteen te denken aan een beeldentuin met exclusieve kunstobjecten in de open lucht, maar een terras bij de beurs kan volgens de woordvoerder wel een optie zijn.

Reisverkeer
Ook hoopt de beursorganisatie dat de nieuwe data gunstiger zijn voor het reisverkeer. "We moeten het toch vooral hebben van bezoekers uit heel Europa. Hopelijk kunnen ze eind mei, begin juni Europa makkelijker doorkruisen om de TEFAF te bezoeken."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen