Overslaan en naar de inhoud gaan

TEFAF verzet beursdata naar mei en juni

Geplaatst opdonderdag 8 oktober 2020 - 13:38

Kunstbeurs TEFAF in het MECC in Maastricht wordt verplaatst naar het voorjaar van 2021.

Dat heeft de organisatie in overleg met het MECC en de Nederlandse autoriteiten besloten. De beurs staat nu gepland voor maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni.

Aanvankelijk maart
Op 29 en 30 mei zijn er previewdagen voor genodigden. Aanvankelijk stond de TEFAF gepland voor maart 2021.

Lees ook: TEFAF Maastricht bereidt fysieke én online beurs voor

Extra mogelijkheden
"De nieuwe data kwamen vrij bij het MECC en we verwachten eind mei, begin juni beter weer dan in maart, vandaar de keuze om de beurs te verzetten", laat een woordvoerder van de TEFAF weten. "Verder hopen we dat het betere weer ook extra mogelijkheden biedt voor de beurs." Daarbij valt niet meteen te denken aan een beeldentuin met exclusieve kunstobjecten in de open lucht, maar een terras bij de beurs kan volgens de woordvoerder wel een optie zijn.

Reisverkeer
Ook hoopt de beursorganisatie dat de nieuwe data gunstiger zijn voor het reisverkeer. "We moeten het toch vooral hebben van bezoekers uit heel Europa. Hopelijk kunnen ze eind mei, begin juni Europa makkelijker doorkruisen om de TEFAF te bezoeken."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen