Overslaan en naar de inhoud gaan

TEFAF trekt meer bezoekers dan vorig jaar

Geplaatst opzondag 24 maart 2019 - 14:51

De TEFAF heeft dit jaar meer bezoekers getrokken dan vorig jaar.

Ruim 70.000 mensen bezochten de afgelopen dagen de kunst- en antiekbeurs in het MECC in Maastricht.

Meer dan vorig jaar
Dat zijn er enkele duizenden meer dan in 2018. Toen bezochten ongeveer 68.000 mensen de beurs.

Nieuw
Dit jaar waren er ongeveer 40 nieuwe kunstgalleries actief op de TEFAF, vooral Amerikaanse. Volgens de organisatie van de beurs leidde dat tot meer publiciteit en daardoor ook tot meer buitenlandse bezoekers, die ook weer meer kunst kopen.

Lees ook: Vóór opening TEFAF nu al topstuk verkocht

City
Nieuw dit jaar was ook de campagne TEFAF & The City, een samenwerking met onder meer culturele organisaties, de provincie en de gemeente Maastricht. Samen probeerden ze de bezoekers van de TEFAF een uitgebreider en aantrekkelijker randprogramma rondom de kunst- en antiekbeurs aan te kunnen bieden.

De TEFAF sluit zondag om 18:00 uur de deuren.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen