Overslaan en naar de inhoud gaan

TEFAF schippert met ruimte: tien extra exposanten

Geplaatst opdonderdag 21 november 2019 - 11:21

Op kunstbeurs TEFAF staan volgend jaar 280 standhouders met kunst, antiek en andere kostbaarheden. Dat zijn er tien meer dan dit jaar.

Dat meldt lifestylemagazine Chapeau.

Knabbelen
De organisatie heeft extra ruimte weten te maken in het MECC door ruimte van beursrestaurant Verdi af te knabbelen en slimmer om te gaan met de laad- en losruimtes van de exposanten.

Japanse wapens
In totaal zijn er 25 nieuwe standhouders op de beurs. Nieuwkomers zijn onder meer de New Yorkse handelaar in oude meesters Wildenstein & Co en de Franse Galerie Jean-Christophe Charbonnier die handelt in antieke Japanse wapens.

De TEFAF wordt volgend jaar gehouden van 7 tot en met 15 maart.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen