Overslaan en naar de inhoud gaan

TEFAF schippert met ruimte: tien extra exposanten

Geplaatst opdonderdag 21 november 2019 - 11:21

Op kunstbeurs TEFAF staan volgend jaar 280 standhouders met kunst, antiek en andere kostbaarheden. Dat zijn er tien meer dan dit jaar.

Dat meldt lifestylemagazine Chapeau.

Knabbelen
De organisatie heeft extra ruimte weten te maken in het MECC door ruimte van beursrestaurant Verdi af te knabbelen en slimmer om te gaan met de laad- en losruimtes van de exposanten.

Japanse wapens
In totaal zijn er 25 nieuwe standhouders op de beurs. Nieuwkomers zijn onder meer de New Yorkse handelaar in oude meesters Wildenstein & Co en de Franse Galerie Jean-Christophe Charbonnier die handelt in antieke Japanse wapens.

De TEFAF wordt volgend jaar gehouden van 7 tot en met 15 maart.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen