Overslaan en naar de inhoud gaan

TEFAF schippert met ruimte: tien extra exposanten

Geplaatst opdonderdag 21 november 2019 - 11:21

Op kunstbeurs TEFAF staan volgend jaar 280 standhouders met kunst, antiek en andere kostbaarheden. Dat zijn er tien meer dan dit jaar.

Dat meldt lifestylemagazine Chapeau.

Knabbelen
De organisatie heeft extra ruimte weten te maken in het MECC door ruimte van beursrestaurant Verdi af te knabbelen en slimmer om te gaan met de laad- en losruimtes van de exposanten.

Japanse wapens
In totaal zijn er 25 nieuwe standhouders op de beurs. Nieuwkomers zijn onder meer de New Yorkse handelaar in oude meesters Wildenstein & Co en de Franse Galerie Jean-Christophe Charbonnier die handelt in antieke Japanse wapens.

De TEFAF wordt volgend jaar gehouden van 7 tot en met 15 maart.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen