Tefaf kunstbeurs MECC Maastricht (5 mrt 2020)

Coronavirus: meer besmettingen op Tefaf

Op de kunstbeurs Tefaf in Maastricht begin deze maand zouden zeker 25 mensen besmet zijn geraakt met het coronavirus.

TEFAF 2020
Zes ton extra voor marketing TEFAF

De internationale kunst- en antiekbeurs TEFAF in Maastricht krijgt de komende twee jaar zes ton extra subsidie van de provincie voor promotie en marketing.

Tefaf kunstbeurs MECC Maastricht (5 mrt 2020)
Opening TEFAF rustiger vanwege coronacrisis

The European Fine Art Fair (TEFAF) in Maastricht merkt de gevolgen van de wereldwijde coronacrisis. Tijdens de opening voor genodigden donderdag is het rustiger dan normaal.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane