Tefaf 2020

Tefaf Maastricht gaat dit jaar alleen online door

De internationale kunst- en antiekbeurs Tefaf Maastricht zal dit jaar alleen online plaatsvinden.

ANP-429773581
Gestolen werk Poussin na expo Maastricht gevonden in Italië

De Italiaanse politie zegt een schilderij te hebben teruggevonden van de Franse meester Nicolas Poussin.

TEFAF 2020
Kunst- en antiekbeurs TEFAF naar september

Kunst- en antiekbeurs TEFAF in het MECC in Maastricht wordt verplaatst naar september.

dRE OP VRIJTHOF
Deze grote evenementen gingen niet door in 2020

Aan het begin van januari leek 2020 een mooi evenementenjaar te worden. De koning en zijn familie zouden naar Maastricht komen, in de zomer zouden Landgraaf, Roermond en Weert weer volstromen met muziekliefhebbers en André Rieu zou weer neerstrijken op het Vrijthof.

Tefaf kunstbeurs MECC Maastricht (5 mrt 2020)
TEFAF Online: een geslaagde eerste editie

De eerste online editie van TEFAF trok zo'n 30.000 bezoekers. De organisatie kijkt met een grote glimlach terug op het geslaagde evenement.

TEFAF 2020
Tefaf New York dit najaar alleen online

De European Fine Art Foundation (TEFAF) houdt haar jaarlijkse herfstkunstbeurs, normaliter in New York, deze keer online wegens het coronavirus.

TEFAF 2020
TEFAF verzet beursdata naar mei en juni

Kunstbeurs TEFAF in het MECC in Maastricht wordt verplaatst naar het voorjaar van 2021.

TEFAF 2020
TEFAF Maastricht bereidt fysieke én online beurs voor

De organisatie van de kunstbeurs TEFAF bereidt voor maart 2021 in MECC Maastricht zowel een fysieke als een digitale beurs voor. De bedoeling is om voortaan beide vormen naast elkaar te zetten.

Tefaf maastricht mecc van gogh degas diadeem (27 feb 2020)
Kunsthandelaar Hidde van Seggelen nieuwe voorzitter TEFAF

Kunsthandelaar Hidde van Seggelen wordt de nieuwe voorzitter van kunst- en antiekbeurs TEFAF. Hij is de opvolger van Nanne Dekking.

Tefaf kunstbeurs MECC Maastricht (5 mrt 2020)
'Extra subsidie TEFAF heeft niets met corona te maken'

Het provinciebestuur stelt dat de zes ton extra subsidie voor promotie en marketing van de TEFAF niks te maken heeft met de coronacrisis. Dat bedrag staat er los van, zo staat in het antwoord op vragen van de SP.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten