TEFAF 2020

TEFAF verzet beursdata naar mei en juni

Kunstbeurs TEFAF in het MECC in Maastricht wordt verplaatst naar het voorjaar van 2021.

TEFAF 2020
TEFAF Maastricht bereidt fysieke én online beurs voor

De organisatie van de kunstbeurs TEFAF bereidt voor maart 2021 in MECC Maastricht zowel een fysieke als een digitale beurs voor. De bedoeling is om voortaan beide vormen naast elkaar te zetten.

Tefaf maastricht mecc van gogh degas diadeem (27 feb 2020)
Kunsthandelaar Hidde van Seggelen nieuwe voorzitter TEFAF

Kunsthandelaar Hidde van Seggelen wordt de nieuwe voorzitter van kunst- en antiekbeurs TEFAF. Hij is de opvolger van Nanne Dekking.

Tefaf kunstbeurs MECC Maastricht (5 mrt 2020)
'Extra subsidie TEFAF heeft niets met corona te maken'

Het provinciebestuur stelt dat de zes ton extra subsidie voor promotie en marketing van de TEFAF niks te maken heeft met de coronacrisis. Dat bedrag staat er los van, zo staat in het antwoord op vragen van de SP.

TEFAF 2020
TEFAF over kritiek kunstwereld: 'We hadden geen glazen bol'

De organisatie van kunstbeurs TEFAF zegt ervan op de hoogte te zijn dat diverse handelaren die aan de editie 2020 hebben deelgenomen (ernstig) ziek zijn of zijn geweest. "Maar we hebben geen betrouwbare cijfers en kunnen ook niet bevestigen wanneer en waar mensen binnen onze hechte gemeenschap in contact zijn geweest met het coronavirus."

Tefaf kunstbeurs MECC Maastricht (5 mrt 2020)
Coronavirus: meer besmettingen op Tefaf

Op de kunstbeurs Tefaf in Maastricht begin deze maand zouden zeker 25 mensen besmet zijn geraakt met het coronavirus.

Tefaf kunstbeurs MECC Maastricht (5 mrt 2020)
SP: Extra geld TEFAF fout signaal tijdens coronacrisis

De SP in het Limburgs Parlement heeft grote problemen met de extra provinciale subsidie van zes ton voor kunst- en antiekbeurs TEFAF in Maastricht.

TEFAF 2020
Zes ton extra voor marketing TEFAF

De internationale kunst- en antiekbeurs TEFAF in Maastricht krijgt de komende twee jaar zes ton extra subsidie van de provincie voor promotie en marketing.

Tefaf maastricht mecc van gogh degas diadeem (27 feb 2020)
Twee oudheden in beslag genomen op kunstbeurs TEFAF

De politie Limburg en het Team Kunst en Antiekcriminaliteit (Landelijke Eenheid) hebben vorige week donderdag op de TEFAF, de kunstbeurs in Maastricht, twee oudheden met een verdachte herkomst in beslag genomen.

TEFAF 2020
Kunstbeurs TEFAF afgelast vanwege coronavirus

De internationale kunstbeurs TEFAF in Maastricht gaat woensdag dicht vanwege het coronavirus.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten