Overslaan en naar de inhoud gaan

TEDx-conferentie komt naar Sittard-Geleen

Geplaatst opvrijdag 29 april 2016 - 6:00

Het wereldwijde fenomeen TEDx, waar ‘inspirerende’ sprekers hun verhaal doen, komt naar Sittard-Geleen. Eerder al vond TEDx plaats in Maastricht, Heerlen, Roermond en Venlo.

Tijdens TEDx krijgen deelnemers de kans om in niet langer dan 18 minuten hun verhaal te vertellen aan een exclusief publiek.

Logische keuze
Jan Scheele, die het evenement eerder in Maastricht op touw zette, haalt het op 23 september van dit jaar naar Sittard-Geleen. Een logische keuze, als we de initiator mogen geloven. "Deze gemeente is een kernpunt van innovatie met instanties als Chemelot en Zuyd Hogeschool. Maar er zijn ook minder bekende mensen en bedrijven uit de regio die een podium verdienen. De regionale pareltjes als het ware."

Lees meer hierover in de krant van vrijdag.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Geen TEDxSittardGeleen dit jaar
Live: TEDx-conferentie in Venlo
Sein- en wisselstoring rond Maastricht opgelost
Maastricht krijgt ook Continium
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen