Overslaan en naar de inhoud gaan

Teddie zoekt grote liefde op nationale televisie

Geplaatst opvrijdag 14 juni 2019 - 20:59

Televisieprogramma Love Island heeft Teddie Schroembges (20) uit Steyl toegevoegd aan het deelnemersveld. In het programma gaan mensen op zoek naar hun grote liefde.

De mensen moeten koppeltjes maken en brengen vervolgens ontzettend veel tijd met elkaar door; ze zitten wekenlang vast in een Spaanse villa en kunnen niet communiceren met de buitenwereld.

Best pittig
Schroembges is een studente, die ook als fotograaf werkt. Ze omschrijft zichzelf als lief en zorgzaam, maar vertelt dat ze ook 'best pittig' kan zijn. Of dat echt zo is, kunnen volgers van de serie vanaf heden zelf beoordelen. De bewoners van de villa worden ieder moment gevolgd via de 46 camera's in en rondom het pand.

Ware liefde
Love Island draait dus om het vinden van de ware liefde. Vrijgezellen worden samengebracht en moeten uitvinden of ze bij elkaar passen. Zodra ze een keuze hebben gemaakt, slapen ze in hetzelfde bed. Het is echter niet zo dat ze vastzitten aan hun eerste keuze. Wisselen mag gerust. Kijkers mogen op hun favoriete koppel stemmen. Het koppel met de minste stemmen moet de koffers pakken.

De Steylse schone kan in de voetsporen treden van andere realityshow-sterren uit onze provincie. Wayne Siebenga (27) en Jay Francis (25) uit Sittard gingen haar voor en schitterden in respectievelijk Ex on the Beach (MTV) en Temptation Island (RTL). Love Island is dagelijks te volgen via RTL en Videoland.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen