Overslaan en naar de inhoud gaan

Teddie zoekt grote liefde op nationale televisie

Geplaatst opvrijdag 14 juni 2019 - 20:59

Televisieprogramma Love Island heeft Teddie Schroembges (20) uit Steyl toegevoegd aan het deelnemersveld. In het programma gaan mensen op zoek naar hun grote liefde.

De mensen moeten koppeltjes maken en brengen vervolgens ontzettend veel tijd met elkaar door; ze zitten wekenlang vast in een Spaanse villa en kunnen niet communiceren met de buitenwereld.

Best pittig
Schroembges is een studente, die ook als fotograaf werkt. Ze omschrijft zichzelf als lief en zorgzaam, maar vertelt dat ze ook 'best pittig' kan zijn. Of dat echt zo is, kunnen volgers van de serie vanaf heden zelf beoordelen. De bewoners van de villa worden ieder moment gevolgd via de 46 camera's in en rondom het pand.

Ware liefde
Love Island draait dus om het vinden van de ware liefde. Vrijgezellen worden samengebracht en moeten uitvinden of ze bij elkaar passen. Zodra ze een keuze hebben gemaakt, slapen ze in hetzelfde bed. Het is echter niet zo dat ze vastzitten aan hun eerste keuze. Wisselen mag gerust. Kijkers mogen op hun favoriete koppel stemmen. Het koppel met de minste stemmen moet de koffers pakken.

De Steylse schone kan in de voetsporen treden van andere realityshow-sterren uit onze provincie. Wayne Siebenga (27) en Jay Francis (25) uit Sittard gingen haar voor en schitterden in respectievelijk Ex on the Beach (MTV) en Temptation Island (RTL). Love Island is dagelijks te volgen via RTL en Videoland.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen