Overslaan en naar de inhoud gaan

Teddie zoekt grote liefde op nationale televisie

Geplaatst opvrijdag 14 juni 2019 - 20:59

Televisieprogramma Love Island heeft Teddie Schroembges (20) uit Steyl toegevoegd aan het deelnemersveld. In het programma gaan mensen op zoek naar hun grote liefde.

De mensen moeten koppeltjes maken en brengen vervolgens ontzettend veel tijd met elkaar door; ze zitten wekenlang vast in een Spaanse villa en kunnen niet communiceren met de buitenwereld.

Best pittig
Schroembges is een studente, die ook als fotograaf werkt. Ze omschrijft zichzelf als lief en zorgzaam, maar vertelt dat ze ook 'best pittig' kan zijn. Of dat echt zo is, kunnen volgers van de serie vanaf heden zelf beoordelen. De bewoners van de villa worden ieder moment gevolgd via de 46 camera's in en rondom het pand.

Ware liefde
Love Island draait dus om het vinden van de ware liefde. Vrijgezellen worden samengebracht en moeten uitvinden of ze bij elkaar passen. Zodra ze een keuze hebben gemaakt, slapen ze in hetzelfde bed. Het is echter niet zo dat ze vastzitten aan hun eerste keuze. Wisselen mag gerust. Kijkers mogen op hun favoriete koppel stemmen. Het koppel met de minste stemmen moet de koffers pakken.

De Steylse schone kan in de voetsporen treden van andere realityshow-sterren uit onze provincie. Wayne Siebenga (27) en Jay Francis (25) uit Sittard gingen haar voor en schitterden in respectievelijk Ex on the Beach (MTV) en Temptation Island (RTL). Love Island is dagelijks te volgen via RTL en Videoland.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen